24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Breaking Islandia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Anggur & Roh

Bar Reykjavik mlebu mode 'darurat' sawise tentara AS ngombe kabeh bir

0a1-7
0a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dheweke mung mestine minangka pit stop, nanging udakara 7,000 tentara AS sing melu latihan latihan NATO akeh, nanging uga bisa ngentekake sawetara bar lan restoran, ing ibukota Iceland, Reykjavik, saka bir kabeh.

Pasukan kasebut mandheg ing Islandia akhir minggu nalika arep menyang Swedia lan Finlandia kanggo latihan NATO sing kuwat 300,000. Total, udakara 50,000 pasukan sing melu dadi tentara AS.

Nanging, ketoke ora kuwatir babagan moderat asupan minuman keras sadurunge Trident Junctionure 18, dikira minangka latihan militer paling gedhe saka NATO wiwit Perang Dingin, pasukan kasebut mlebu sawetara bar ing kutha Reykjavik menyang kahanan darurat nalika padha golek bir.

Tentara AS ora wareg mung ngombe bir lan khusus njaluk sing lokal. Dadi, Brewery Olgerð Egils Skallagrimssonar, sing nggawe Islandia Gull sing populer, kudu ngirim pasokan darurat menyang macem-macem bar, miturut situs berita lokal Visir.

Latihan NATO dimaksudake kanggo ngirim "pesen sing jelas" kanggo warga ing negara-negara anggota, uga negara-negara sing nentang, yen "siap mbela kabeh sekutu tumrap ancaman apa wae," ujare sekretaris Jenderal Jens Stoltenberg marang Radio Free Europe ing Rebo.

Latihan bakal kalebu udakara 65 kapal angkatan laut, 10,000 kendaraan lan 250 pesawat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov