Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Maladewa News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Maldives ngluncurake kompetisi preinan ing World Travel Market 2018

0a1a-25
0a1a-25
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maldives nawakake siji agen perjalanan sing begja kasempatan kanggo menang hadiah akomodasi limang wengi karo MO Hotels and Resorts ing Maldives ing Pasar Perjalanan Dunia taun iki.

Kanggo mlebu kompetisi, agen kudu ngunjungi Visit Maldives stand AS140 ing World Travel Market 2018 kanggo mung menehi kertu bisnis utawa ngrampungake formulir kontak sing bakal dilebokake ing undian raffle.

Hadiah kasebut kanggo wong loro lan kalebu akomodasi telung wengi ing kamar dobel kanthi papan lengkap ing MO Hotel lan akomodasi rong wengi ing kamar dobel kanthi papan lengkap ing Novina Hotel, kalebu transfer domestik.

Dumunung penerbangan 45 menit saka Bandar Udara Internasional Velana menyang Bandara Kahdhdhoo, Atamu Laamu, lan mung lelungan boat 10 menit, MO Hotel nawakake macem-macem fasilitas fantastis kalebu pantai pribadi, kebon sing subur, kolam renang uga banyu olahraga kayata mancing wengi, snorkeling lan nyilem ing terumbu karang sekitar. Sawise nginep ing MO Hotel, sing menang bakal diluncurake menyang Malé City kanthi akomodasi rong wengi ing Novina Hotel, papan sing apik kanggo wisata ing obyek-obyek lokal kayata Museum Nasional lan Republik Square lan mung 10 menit saka bandara internasional liwat transfer feri Dhoni lokal.

Pemenang bakal diumumake ing pungkasan Pasar Plancongan Jumuah dina Kamis tanggal 8 November liwat saluran media sosial Visit Maldives.

Syarat lan Ketentuan Kompetisi

• Pemenang bakal diumumake dina Kamis tanggal 8 November 2018 lan dilaporake liwat media sosial / email
• Kompetisi kasebut mung kasedhiya kanggo anggota staf agensi perjalanan ing Inggris
• Periode blackout ditrapake kanggo lelungan
• Plancongan rampung antara 1 Februari 2019 - 1 Agustus 2019
• Hadiah kalebu akomodasi telung wengi kanthi papan lengkap ing MO Hotel lan akomodasi rong wengi kanthi papan lengkap ing Novina kalebu transfer domestik
• Hadiah ora kalebu penerbangan internasional

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov