24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hongaria News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Bandara Budapest sing dituju ing Doncaster Sheffield

0a1-17
0a1-17
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sambutan tujuan anyar liyane menyang jaringan rute, Bandara Budapest ngrayakake penerbangan perdana layanan Wizz Air kaping telu saben minggu menyang Doncaster Sheffield.

Wis ngluncurake rute anyar menyang Stavanger, Athena lan Basel nalika musim panas, link paling anyar saka operator omah kasebut menyang kutha pasar gedhe ing Yorkshire, UK sisih lor, dadi tujuan nonstop 66 Wizz Air saka Budapest.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov