Airlines Airport Breaking Georgia News Breaking Hungary News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Budapest nampani musim salju karo Georgian Myway Airlines

0a1-18
0a1-18
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Budapest nampani wiwitan musim salju kanthi ngrayakake tekane mitra maskapai paling anyar, Myway Airlines ing tanggal 28 Oktober.

Nalika operator Georgia ngluncurake link pertama gerbang Hongaria menyang Tbilisi, tautan tambahan menyang wilayah Kaukasus bisa nambah hubungan Budapest menyang persimpangan budaya Eropa lan Asia.

Ngomentari peluncuran kasebut, Kam Jandu, CCO, Bandara Budapest negesake: "Kanggo nyambungake rong kutha gedhe kita minangka saran kesempatan sing apik kanggo para plancongan lan plancongan bisnis antarane Hongaria lan Georgia."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov