Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Investments News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mantan wakil UNWTO Zambia gabung karo Dewan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
Humprey-Chibanda
Humprey-Chibanda
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika seneng ngumumake janjian saka Humphrey Chibanda, tilas Wakil Tetap Zambia menyang UNWTO sing dununge ing Madrid, sing gabung karo Dewan Pariwisata Afrika (ATB).

Pak Chibanda duwe akeh sesi pariwisata lan wis dadi narasumber kanggo rapat-rapat UNWTO. Dheweke bakal dadi anggota ATB ing Komite Pengarah.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Pak Chibanda arep nggawa pengalaman akeh ing pariwisata menyang ATB supaya negara-negara Afrika bisa nggawe cara kanggo nambah para turis teka ing bawana. Dheweke bakal nyawisake wektu sabisa kanggo melu rapat ATB kanggo mbantu asosiasi nggayuh target.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.