Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Maladewa News Thailand Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Profesional lelungan ing Maladewa bakal nemokake teknik hacking tuwuh

Без-названия-15
Без-названия-15
ditulis dening Dmytro Makarov

Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) dijadwalake nggawe 'Program Pembangunan Kapasitas Manusia PATA' nomer loro ing Maladewa tanggal 22 November 2018. Acara kasebut kanthi tema 'Growth Hacking: How to Scale Your Business Exponentially, diatur ing kemitraan karo Asosiasi Agen Perjalanan Maladewa lan Operator Tur (MATATO).

Kanggo nanggepi sukses Program Mbangun Kapasitas Manungsa PATA ing Maladewa tanggal 12-17 Juli 2017, edhisi kaping loro program pelatihan intensif lan interaktif iki didhasarake ing sukses PATAcademy-HCD sing sukses sing dianakake ing Hub Keterlibatan Asosiasi ing Bangkok.

"Dianggep identitas anyar para pemasar ing jagad sing saya akeh, peretas tuwuh minangka individu sing proaktif, kreatif, efisien, sukses lan fokus, sing nyoba lan makarya maneh babagan strategi pemasaran lan penjualan tradisional supaya bisa tuwuh. Kanthi alat sing ora kalebu ing kursus gelar rata-rata pemasaran, peretas tuwuh menyang pasar, piranti lunak, lan komoditas sing ora nyata ing donya online lan sing durung digoleki, "ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "Sawetara jeneng paling gedhe ing macem-macem industri wis nemtokake produk lan distribusi kanggo nambah loyalitas, pangembangan lan retensi para pelanggan. Ngerti babagan hacking tuwuh iku penting kanggo organisasi apa wae supaya luwih maju tinimbang para pesaing ing lingkungan saiki. Intine, yen perusahaan ora berkembang, intine bakal mati. "

"Kita seneng banget dadi tuan rumah edisi liyane kanggo Program Pembangunan Kapasitas Manungsa PATA bebarengan karo Konferensi Plancongan Maladewa 2018. Salah sawijining aspek sing paling penting ing kemitraan karo PATA yaiku, liwat program kasebut, kita entuk manfaat saka sumber daya lan keahlian sing yen ora diakses ing organisasi kaya kita iki. Ing wektu sing padha, aku yakin iki minangka kesempatan sing apik kanggo para profesional plancongan saka negara-negara anggota PATA kanggo ngunjungi tujuan nalika melu program sing dianakake PATA, "ujare Pak Abdulla Ghiyaz, Presiden - MATATO.

Pamicara sing dikonfirmasi ing program sedina kasebut kalebu Pak Stu Lloyd, Kepala Hothead - Inovasi Hotheads, Hong Kong SAR lan Ibu Vi Oparad, Manajer Negara - StoreHub, Thailand.

Peserta bakal entuk pengalaman langsung kanthi makarya kanthi individu lan ing proyek adhedhasar tim nalika presentasi dituduhake ing pungkasan program. Saka latihan nilai tinggi sing intensif iki, para peserta bakal nggawa strategi hacking pertumbuhan praktis sing bisa ditrapake lan diterapake ing organisasi masing-masing.

Peserta sing wis sukses ngrampungake kursus bakal dianugerahi Sertifikat Bangunan Kapasitas Manusia PATA kanthi judhul: "Certified Asia Pacific - Growth Hacking".

Program Mbangun Kapasitas PATA minangka inisiatif in-house / outreach kanggo Human Capital Development (HCD) sing fokus ing industri pariwisata. Nggunakake jaringan pamimpin industri berbakat PATA ing saindenging jagad, Asosiasi ngrancang lan ngetrapake lokakarya pelatihan khusus kanggo macem-macem organisasi kalebu lembaga pamrentah, organisasi non-pemerintah (LSM), institusi pendhidhikan lan bisnis sektor swasta.

Latihan kasebut disedhiyakake liwat teknik pembelajaran pendhidhikan diwasa kanthi inovatif kalebu pasinaon kasus, latihan klompok, diskusi klompok lan presentasi instruktur. Fasilitator nggawa ilmu, pengalaman lan keahlian saka maneka sektor bisnis lan entuk jaringan PATA sing jembar lan mantep ing industri pariwisata lan liya-liyane.

PATA ngrancang lan koordinasi lokakarya kasebut, nyedhiyakake ahli sing bakal nuntun lan moderat ing antarane para peserta lan menehi perspektif lan pengalaman dhewe. Konten lan agenda ing lokakarya, kalebu profil lan jumlah peserta sing ideal, dikembangake dening PATA kanthi kolaborasi cedhak karo lembaga utawa organisasi utama.

Durasi lokakarya bisa beda-beda dawa saka rong jam nganti rong dina, gumantung karo tujuan pembelajaran, lan bisa uga dipentasake ing sembarang lokasi ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.