24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Djibouti Breaking News Warta Pamrentah Investments rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Nampilake Pariwisata Djibouti ing World Travel Market London: Sing pertama

DJb
DJb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Negara Djibouti sing cilik kasebut diarani salah sawijining negara paling ora dikunjungi ing saindenging jagad - nanging saiki pengin ngganti status kasebut kanthi dipamerake ing WTM London - acara-acara sing teka ing Ideas.

Print Friendly, PDF & Email

Negara cilik saka Djibouti wis diarani salah sawijining negara paling ora dikunjungi ing donya - nanging saiki dheweke pengin ngowahi status kasebut kanthi pamer ing WTM London - acara-acara sing teka ing Gagasan.

Ing taun kepungkur mengeti 40 taun kamardikan saka Prancis, lan kepengin ngembangake industri pariwisata minangka salah sawijining sektor pertumbuhane.

Kira-kira negara kasebut, wewatesan karo Eritrea, Ethiopia lan Somalia, mung narik sekitar 73,000 wong sing teka saben taun - nanging iklim, lanskap, sejarah lan pantai sing bisa narik kawigaten para wisatawan ing jagad iki.

Nanging, dununge uga ateges dadi tuan rumah sawetara pangkalan militer asing, lan Kantor Luar Negeri Inggris menehi saran supaya ora lelungan menyang tapel wates karo Eritrea.

Kolam renang karo hiu paus minangka salah sawijining sing paling penting kanggo turis, dene kegiyatan liyane kalebu nyilem, mancing, ndaki gunung lan nonton manuk. Iki uga duwe pemandangan geologi sing apik karo gunung, gunung geni, tlaga uyah lan ara-ara samun.

Maskapai internasional sing nglayani Djibouti kalebu Air France, Turkish Airlines lan Kenya Airways, nalika ibukutha Djibouti City duwe hotel saka rentengan kayata Sheraton lan Kempinksi.

Juru bicara saka Kantor Pariwisata Nasional Djibouti ujar: "Kita seneng banget melu pameran kaping pisanan ing WTM London 2018 amarga iki minangka acara global sing utama kanggo industri lelungan. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kita. "

Juru bicara kasebut nyritakake kepiye penerbit lelungan Lonely Planet menehi peringkat Djibouti kaping papat ing rangking sepuluh negara paling dhuwur sing dikunjungi ing taun 2018, amarga mujur nengen sing dramatis lan campuran aktivitas lahan lan banyu.

"Djibouti iku biasane, pos perdagangan sing beda-beda budaya lan kekaisaran," ujare juru bicara.

"Campuran pengaruh Afrika, Arab lan Prancis sing akeh banget ndadekake Kota Djibouti swasana lan eksotis.

"Djibouti bisa uga cilik saka segi negara nanging kabeh gedhe banget."

WTM London, Direktur Senior, Simon Press, ujar: "Kita seneng nyambut gawe debut liyane ing WTM London taun iki. Apik banget yen pamrentah Djibouti ngupayakake pariwisata minangka salah sawijining sektor utama kanggo ningkatake ekonomi.

"WTM bakal mbantu Djibouti kanthi target, lan njamin supaya akeh jaringan lan transaksi bisnis difasilitasi sajrone acara kasebut. WTM London saiki dadi tuan rumah Negara 187 lan wilayah lan bakal nggampangake luwih saka £ 3 milyar ing transaksi industri

"Gagasan Dumugi ing WTM London lan kita bakal bisa ndeleng Djibouti minangka bagean saka program operator tur."

Kantor Pariwisata Nasional Djibouti

http://www.visitdjibouti.dj/indexEN

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.