Airlines Airport Breaking Hungary News Breaking News Internasional Breaking News Jordan Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Budapest nambahake Amman

0a1-25
0a1-25
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ngirim wulan lalu lintas penumpang penumpang kanthi digit kaping pindho, Bandara Budapest saiki nambah rute anyar kaping 14 ing taun 2018 kanthi nyambut operasi Ryanair kaping pindho menyang Amman.

Muncul maneh ing jaringan rute gerbang Hongaria, link menyang ibukota Yordania uga bakal ngenalake hubungan karo Aqaba ing pesisir Laut Merah - tujuan sing dikarepake banget.

"Pancen apik banget yen bisa nampani tujuan sing apik banget kanggo para penumpang kanthi mitra penting Ryanair," ujare Máté Ritter, Manajer Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov