Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Patrick Patrick Kalifungwa saka Zambia nggawa ilmu menyang Dewan Pariwisata Afrika

Dr.-Patrick-Kalifungwa
Dr.-Patrick-Kalifungwa
ditulis dening editor

Dr. Patrick Kalifungwa saka Zambia saka Universitas Keunggulan Pariwisata lan Manajemen Bisnis Internasional Livingstone, Zambia, njabat dadi Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ing Panitia Sesepuh.

Anggota dewan anyar wis gabung karo ATB sadurunge peluncuran asosiasi sing bakal ditindakake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Ing taun 1999, Dr. Patrick Kalifungwa ngimpi manawa ing sawijining dina bakal nglairake universitas. Impenipun ditundha nalika diundang mlebu politik lan dadi Menteri Pariwisata, Lingkungan lan Sumber Daya Alam Republik Zambia.

Kalifungwa dadi Menteri dadi motivasi luwih lanjut, sawise ngrampungake gelar doktor ing Universitas Glamorgan ing Inggris. Dheweke bali menyang Zambia lan ing wulan Juni 2009, dheweke ngluncurake Livingstone International University of Exclusive and Management Business (LIUTEBM).

LIUTEBM wis nyedhiyakake akeh mupangat kanggo awak mahasiswa udakara 1,000 siswa sing seneng lan matur nuwun ing macem-macem program gelar kayata Plancongan lan Pariwisata, Manajemen Perhotelan, Akuntansi, Manajemen Bisnis, Komunikasi, Hubungan Masyarakat, Manajemen Sumber Daya Manusia, Perbankan lan Keuangan, Hukum, lan Kedokteran .

LIUTEBM minangka universitas sing diakoni sacara internasional ngakoni keunggulan karo Kategori Emas lan Kategori Platinum Bintang Internasional Kepemimpinan lan Kualitas dening Direktur Inisiatif Bisnis ing Paris, Prancis, lan Penghargaan Socrates Asosiasi Bisnis Eropa, diwenehake menyang Dr. Kalifungwa kanggo kepemimpinan .

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.