Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dewan Pariwisata Afrika milih Menteri Pariwisata Cape Verde dadi tim

Cape-Verde
Cape-Verde
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika seneng ngumumake janjian Hon. Jose Gonçalves, Menteri Pariwisata Cape Verde, menyang Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke bakal dadi anggota Dewan Duduk lan Pejabat Umum sing Ditunjuk.

Pengalaman sing jembar ing bidang penasihat internasional tingkat dhuwur kalebu penasihat senior kanggo Perdana Menteri, Menteri Senior, lan CEO perusahaan lan institusi ing ekonomi berkembang lan transisi.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Menteri Pariwisata lan Transportasi Cape Verde, lan Menteri Ekonomi Maritim wiwit Januari 2018, lan Menteri Ekonomi lan Pakaryan sadurunge1 kanggo periode April 20016 - Desember 2017, José Gonçalves minangka spesialis Pangembangan Sektor Perdagangan, Investasi, lan Swasta kanthi luwih saka 30 taun pengalaman internasional ing pangembangan proyek lan program lan manajemen.

Menteri Gonçalves, sing dadi rong menteri ing rong pulau liyane, kalebu menteri senior Kabinet lan ngawasi portofolio wilayah ekonomi utama sing penting banget kayata pariwisata, transportasi udara lan laut, ekonomi maritim, lan perikanan.

Kajaba iku, Menteri ngawasi agensi peraturan lan institusi umum ing wilayah sing ana ing sangisoré pengawasan uga pandhuan tumrap perusahaan duweke negara sing diduweni total utawa sebagean negara. Antarane prestasi profesionale, Menteri Gonçalves nglakokake peran kepemimpinan ing desain lan implementasi Program Reformasi Ekonomi Cabo Verde ing pungkasan taun 1990an, sing nyebabake nggawe dana kekayaan berdaulat pertama ing negara kasebut lan banjur dadi "kelulusan" resmi negara kasebut saka Kurang Country Developed (LDC) menyang Negara Penghasilan Menengah Menengah (LMIC) ing taun 2008.

Prestasi utama liyane yaiku peran kepemimpinan minangka kepala departemen paling enom nomer loro lan Wakil Presiden Associate ing Komite Pengorganisasian Olimpiade Los Angeles taun 1984 sing sukses. Menteri Gonçalves fasih nganggo basa Inggris, Prancis, Spanyol lan Portugis. Dheweke nduweni gelar PhD saka Universitas California Los Angeles ing Pendidikan Internasional Komparatif lan lulusan Program Manajemen Lanjutan saka Harvard Business

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.