Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Ghana gabung karo Dewan Pariwisata Afrika

Ghana-1
Ghana-1
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika wis milih Hon. Catherine Ablema Afeku, Menteri Pariwisata Ghana, menyang Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke bakal dadi anggota Menteri Duduk lan Pejabat Umum sing Ditunjuk.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Hon. Catherine Ablema Afekum minangka politisi Ghana lan Hon saiki. Menteri Pariwisata Ghana.

Dheweke dadi anggota Partai Patriotik Anyar lan anggota Parlemen kanggo Konstituensi Evaluasi Gwira ing Wilayah Kulon.

Dheweke lair ing Axim, Wilayah Kulon. Dheweke entuk gelar Master Administrasi Bisnis saka Sekolah Manajemen Lulusan Keller Universitas DeVry ing Atlanta, Georgia ing taun 2000.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.