Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Menteri Pariwisata Zimbabwe saiki dadi Dewan Pariwisata Afrika

Zimbabwe
Zimbabwe
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika seneng ngumumake janjian Hon. Priscah Mupfumira, Menteri Pariwisata lan Perhotelan saiki kanggo Zimbabwe, menyang Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke bakal dadi anggota Menteri Duduk lan Pejabat Umum sing Ditunjuk.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Fungsi utama Hon. Pelayanan Priscah Mupfumira yaiku promosi pariwisata lan nggawe kabijakan kanggo tumindak kasebut.

Otoritas Pariwisata Zimbabwe diwenehi mandhiri masar Zimbabwe lan ana ing sangisoré Menteri Pariwisata. Kantor pusatnya ana ing distrik bisnis utama ibukutha Zimbabwe, Harare.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.