24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hak-hak manungsa LGBTQ News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Bermuda World Rugby klasik ngrayakake kesetaraan lan kalebu tali sepatu pelangi

0a1a
0a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mung sawetara dina, manungsa waé ing jagad bali menyang Bermuda kanggo nyambut ulang taun ke-30 World Rugby Classic - lan kanggo ngrayakake kesetaraan lan kalebu ing lan ing njaba lapangan.

Wiwit taun 1988, jeneng paling dhuwur ing rugbi internasional mlebu ing Bermuda kanggo World Rugby Classical, salah sawijining acara paling apik ing tanggalan olahraga Bermuda. Ewonan penggemar saka Bermuda lan ing saindenging jagad iki maneh seneng minggu rugbi internasional, acara sosial lan swasana sing unik ing game kasebut.

Bedane taun iki? Kanggo kaping pisanan, tim rugbi Legenda Irlandia bakal nganggo tali sepatu pelangi kanggo ngirim pesen kesetaraan, olah raga lan kalebu kalebu migunani kanggo kulawarga lan warga LGBTQ OUTBermuda lan Bermuda.

Ngomong kanggo OUTBermuda, Adrian Hartnett-Beasley ujar, "Ngembang gedhe, ora ana alangan olahraga adhedhasar orientasi seksual - saben wong kalebu game kasebut, kalebu saben bocah lan kulawarga LGBTQ. Kita dihormati kanggo bermitra karo World Rugby klasik kanggo melu kabeh wong kanggo ndhukung kesetaraan LGBTQ. Secara pribadi, minangka wong sing tuwuh main rugbi ing Bermuda lan ing pameran pemuda ing Klasik, aku seneng banget nalika dadi wong gay gay sing ana macem-macem lan kalebu kalebu lan luwih dikonfirmasi ing Bermuda. Lacing munggah bisa uga minangka perkara cilik, nanging iki bisa nyebabake pengaruh kanggo saben penggemar olahraga lan saben pemain. Yen mung wong siji sing kena pengaruh inisiatif iki, mula sukses. ”

Ronan Kane, Direktur Acara, World Rugby Classic, ujar: "Rugby minangka olahraga sing unik. Ora ana olahraga liyane apa sampeyan bakal weruh wong 160 pon sing nyoba ngrampungake wong 260 pon! Iki minangka olahraga kanggo kabeh wujud lan ukuran lan sing ngakoni macem-macem lan nyengkuyung kalebu. World Rugby Classic bangga ndhukung gerakan LGBTQ lan percaya tenan manawa kabeh wong digawe padha, bobote 160 pon utawa 260 pon, apa lurus utawa gay lan ora preduli ras utawa jenis kelamin. Semangat rugbi nyengkuyung masarakat sing luwih padha kanggo kabeh wong ing Bermuda lan ing saindenging jagad. ”

Wakil Legenda Irlandia nambahake, "Saben atlit kudu bersaing ngerti kemungkinan bisa munggah nalika nggawa game kasebut kanthi lengkap. Yen tali sepatu iki inspirasi pangarep-arep lan ngganti ati lan pikiran, malah tali sepatu sing sederhana minangka kemenangan kanggo hak asasi manungsa lan ditampa. "

Sean Field-Lament, Presiden Union Football Rugby Bermuda, janji uga dhukungan saka BRFU kanthi semangat, kanthi nambah, "BRFU duwe komitmen kanggo ndhukung inisiatif sing nyuda bullying, ningkatake keragaman lan inklusifitas. Olahraga Rugby mbukak lan sambutan kanggo kabeh wong, kalebu ing komunitas LGBTQ. Kita ngucapake pakaryan sing ditindakake dening OUTBermuda lan ngarep-arep bisa ndeleng tali pelangi ing lapangan lan kolaborasi ing mbesuk. "

Apa: Pelangi Laces teka ing Rugby Dunia Klasik, Hamilton, Bermuda

Ing endi: Pusat Olahraga Nasional Bermuda, Devonshire, ing sanjabane Hamilton

Nalika: 2:15 sore, Minggu, 4 November 2018 pertandingan antara Irlandia lan Prancis

Napa: Kanthi nindakake tumindak kasebut ing salah sawijining kompetisi olahraga paling populer ing Bermuda, World Rugby Classical, Irish Legends lan Union Football Rugby Bermuda gabung karo OUTBermuda kanggo ngirim pesen marang jagad manawa rugby minangka olahraga inklusif sing nduweni karakter karakter utama nilai semangat, integritas, solidaritas, hormat lan disiplin - kanggo kabeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov