24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Industri Hospitality Warta Breaking Martinique News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Martinique nampani penerbangan perdana Norwegian Air saka Montréal

xnumxaxnumxaxnumx
xnumxaxnumxaxnumx
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing musim salju iki, para turis sing mangkat saka Montréal, Kanada bakal duwe pilihan luwih akeh tinimbang saiki kanggo nemokake Martinique. Wiwit tanggal 1 November 2018, Norwegian Air bakal ngluncurake penerbangan non stop ing dina Selasa, Kamis lan Setu jam 2.25 sore saka Bandara Internasional Montreal Pierre-Elliot-Trudeau menyang Bandara Internasional Martinique Aimé Césaire. Tarif pambuka diwiwiti saka $ 219 CAD - kalebu pajak. Norwegia wis dijenengi «maskapai biaya paling murah ing Eropa» lan «Nilai Paling Dhuwit ing taun 2018."

"Kita seneng banget bisa nambah rute anyar antarane Montréal lan Martinique, amarga terus nambah jaringan Karibia Prancis. Montréal uga minangka tujuan Kanada sing pertama, lan bisa nggawe kita mlebu ing pasar anyar iki kanthi nyambungake Martinique menyang Montréal lan nambah gerbang Amerika Utara sing penting banget kanggo rute sing wis populer lan sukses saka New York lan Fort Lauderdale. Minggu iki, kita uga ngluncurake penerbangan langsung antara Fort de France lan Cayenne ing Guyana Prancis, lan luwih nguatake komitmen kanggo Martinique. Kita ngarepake musim sukses liyane, sing ora bakal bisa ditindakake tanpa dhukungan saka Otoritas Pariwisata Martinique "ujare Anders Lindström, Direktur Komunikasi Air Panas, Amerika Utara.

«Dewan Direksi, perusahaan hotel, operator tur lan mitra industri liyane saka Otoritas Pariwisata Martinique seneng karo sambungan anyar sing disedhiyakake dening Air Norwegia ing antarane Montreal lan Fort-de-France. Layanan iki sing uga mbukak kanthi sesambungan karo Guyana Prancis minangka kesempatan sing luar biasa kanggo ngembangake lelungan kanggo wong Kanada menyang pulau kita uga menyang Cayenne. Aku pengin nambah, manawa kanthi pertumbuhan 49% sing wis direkam sadurunge ing musim ngarep, pasar Kanada luwih dadi prioritas utama. Matur nuwun lan sugeng Norwegia. Martinique tresna sampeyan! " ujare Karine Mousseau, Komisioner Pariwisata Martinique.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov