24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News wong Pengumuman Pers Sudan Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Sudan gabung karo Dewan Pariwisata Afrika

Sudan
Sudan
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika seneng ngumumake janjian Hon. Mohammad Abu Zeid Mustafa, Menteri Pariwisata, Antiquities & Margasatwa ing Sudan, menyang Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke bakal dadi anggota Menteri Duduk lan Pejabat Umum sing Ditunjuk.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Mohammad Abu Zeid Mustafa dadi Menteri Pariwisata, Antiquities lan Margasatwa wiwit taun 2015. Potensi pariwisata Sudan kalebu macem-macem jinis budaya, adat istiadat, tradhisi, monumen bersejarah, agama, wilayah lan iklim.

Pengunjung kepincut menyang Khartoum amarga sejarahe, lan Sudan nyekseni akeh peradaban berturut-turut kayata Meroe lan Kouh. Purba peradaban kasebut isih bisa ditemokake ing saindenging negara.

Keramahan sing dituduhake dening wong Sudan kalebu ing budaya: umume grapyak, grapyak, lan grapyak. Pariwisata bisa nggayuh tuwuhing ekonomi lan sosial lan pembangunan ing Sudan.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.