Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Petugas Penghubung Zambia menyang UNWTO nggawa pengalaman menyang Dewan Pariwisata Afrika

Dr.-Percy
Dr.-Percy
ditulis dening editor

Dr. Ngwira Mabvuto Percy, Sekretaris Pariwisata Pertama lan Petugas Perhubungan Zambia ing UNWTO, jabatan ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB), dadi anggota Komite Pengarah.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Dr. Ngwira Mabvuto Percy minangka pegawai negeri, diplomat, ahli pariwisata sing nduweni kualifikasi lan ahli. Dheweke duwe pengalaman kerja luwih saka 15 taun ing bidang pariwisata lan luwih saka 5 taun hubungan diplomatik lan internasional. Pengalaman profesional lan pengembangan karir ana ing level lokal lan internasional.

Sajrone urip profesional lan karir sajrone pirang-pirang taun, Dr. Ngwira dadi Praktisi Pariwisata Profesional, Diplomat, Konsultan, Dosen lan Penasihat Utama Menteri Pariwisata, lan Pejabat Pamimpin Senior liyane babagan masalah pariwisata, hubungan internasional, diplomasi lan prekara UNWTO . Akademisi kanthi ilmiah diterbitake kanggo jenenge Dr. Ngwira duwe gelar PhD in Tourism Management (Spanyol), MA ing Studi Diplomatik (Inggris), MSc. ing Pembangunan Pedesaan Internasional kanthi spesialisasi Manajemen Pariwisata (Inggris), BA ing Hotel, Pariwisata lan Manajemen Katering (Hong Kong SAR, China) lan Diploma Manajemen Hotel lan Pariwisata (Zambia).

Minangka pegawai negeri lan diplomat, visi Dr. Ngwira yaiku menehi saran kanggo pengembangan lan implementasine kabijakan sing ditujokake kanggo nyengkuyung pembangunan berkelanjutan sing menehi kontribusi kanggo emansipasi ekonomi-ekonomi sakabehe ing level lokal lan internasional ing Zambia lan wilayah liyane ing donya.

Dadi profesional pariwisata Dr Ngwira percaya manawa pariwisata minangka pendorong penting kanggo pertumbuhan lan pembangunan sosial ekonomi, kanthi pengaruh sing signifikan tumrap pengentasan kemiskinan, pangasilan, nggawe lapangan kerja, investasi, pangembangan infrastruktur, lan promosi kohesi sosial. Pariwisata kasebut duwe kekuwatan kanggo ngrangsang lan menehi kontribusi sing migunani tumrap pembangunan umum ing jagad iki.

Saiki, Dr. Ngwira adhedhasar ing Kedutaan Besar Zambia ing Paris, Prancis, dadi Sekretaris Pertama sing tanggung jawab Pariwisata lan dadi petugas Perhubungan Zambia ing UNWTO.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.