24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro Madagascar Breaking News Warta Breaking Mauritius Warta Breaking Mayotte News wong Pengumuman Pers Warta Breaking Reuni Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kepulauan Vanilla sing dadi Dewan Pariwisata Afrika

Pascal-Viroleau
Pascal-Viroleau
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) seneng ngumumake janjian saka Pascal Viroleau, CEO Organisasi Kepulauan Vanilla, sing kalebu Comoro, Madagascar, Mauritius, Mayotte, Reunion, lan Seychelles, menyang Dewan. Dheweke bakal dadi anggota Dewan Menteri Duduk lan Pejabat Umum sing Ditunjuk.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Pascal Viroleau ujar manawa tujuan utama organisasi Kepulauan Vanilla yaiku nyedhiyakake wilayah Samudera Hindia minangka tujuan liburan kelas internasional sing nawakake keragaman sing ora ana tandhingane lan salah sawijining wates pariwisata berkelanjutan pungkasan.

Peranane yaiku kerja sama karo perusahaan pariwisata lan panguwasa kanggo masing-masing negara anggota kanggo menehi keahlian lan rencana aksi bersama kanggo ningkatake efisiensi narik pengunjung tingkat dhuwur ing wilayah kasebut kanthi koordinasi lan kolaborasi bersama karo saben negara anggota. prasarana promosi pariwisata.

Organisasi Kepulauan Vanilla ngupayakake ningkatake rasa hormat, sinergi, komplementaritas lan "joie de vivre" ing antarane negara-negara anggota kanggo ningkatake wilayah kasebut kanthi solidaritas kanthi siji payung. Nalika ngrampungake macem-macem misi, organisasi kasebut bakal makarya kanthi komplementar karo struktur pariwisata sing ana ing negara anggota kasebut.

Organisasi kasebut ngupayakake promosi label kualitas umum lan praktik umum sing mbutuhake pelatihan lan ijol-ijolan antarane operator lan mitra kanggo ningkatake level lan standar kanthi sinergi ing praktik umum sing dituju kanggo ngatasi kesenjangan lan ningkatake standar minangka salah sawijining tujuan utama sing mbutuhake prentah manungsa waé

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.