Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Warta Breaking Nigeria wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lucky Onoriode George ing Nigeria gabung karo Dewan Pariwisata Afrika

Lucky-Onoriode-George
Lucky-Onoriode-George
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) seneng ngumumake janjian Lucky Onoriode George saka Nigeria dadi Dewan. Dheweke bakal dadi anggota Dewan minangka anggota Dewan Pimpinan Pariwisata Sektor Swasta.

Anggota dewan anyar wis gabung karo organisasi kasebut sadurunge peluncuran ATB sing bakal diluncurake ing dina Senin, 5 November, jam 1400 jam sajrone Pasar Perjalanan Dunia ing London.

200 pimpinan pariwisata paling dhuwur, kalebu menteri saka pirang-pirang negara Afrika, uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, dijadwalake bakal melu acara kasebut ing WTM.

Klik kene kanggo ngerteni luwih lengkap babagan rapat Dewan Pariwisata Afrika tanggal 5 November lan kanggo ndhaptar.

Lucky Onoriode George saka Nigeria minangka penerbit lan editor Majalah Travel Afrika, mung publikasi lelungan lan turisme saben wulan ing Afrika Kulon. Dheweke spesialis ing bidang media, pemasaran, lan hubungan masarakat.

Pengalaman sadurunge kalebu dadi Kepala Koran Dina Bisnis uga presenter pariwara ing televisi, Dheweke uga kerja dadi Direktur Media Karnaval Internasional Abuja karo pamrentah federal Nigeria.

Lucky minangka mantan anggota Tim Tugas Komunitas Ekonomi Amerika Kulon (ECOWAS) ing Hotel, Motels, Inns lan Elaborasi Pandhuan Turis uga mantan Sekretaris Publisitas Federasi Asosiasi Pariwisata Nigeria (FTAN).

Dheweke dadi siji-sijine pemenang Nigeria Komisi Eropa Lorenzo Nalati Hadiah kanggo Wartawan sing nglaporake Hak Asasi Manungsa lan Demokrasi ing 2006.

Babagan LEMBAGA TOURISME AFRIKA

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika. Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. ATB kanthi cepet ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, klik kene. Melu ATB, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.