Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Education News tanggung jawab News Wire Plancongan

Hua Hin lan Cha Am Internasional diluncurake maneh

Pilih basa sampeyan
miwiti
miwiti

Hua Hin & Cha Am Internasional Skål diluncurake maneh minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
Hua Hin & Cha Am Internasional Skål diluncurake maneh minggu kepungkur.
Klub sing diluncurake maneh yaiku visi General Manager, Mr. Richard Mehr, saka Putahracsa Resort, sing bakal dadi Presiden Presiden klub kasebut bebarengan karo kolega, Mr. Stacey Walton, Manajer Umum Klub Golf Banyan, Hua Hin sing bakal dadi Wakil Presiden. saka klub sing mentas diluncurake maneh kanggo reformasi lan nganut wiwitan anyar kanggo entuk manfaat lelungan lan pariwisata.
Acara khusus, kanggo ngrameke diluncurake maneh, dianakake karo anggota Skål lan tamu ing Restaurant Oceanside sing elegan ing Putahracsa Resort, Hua Hin.
Wis 11-taun wiwit Skål Intl Hua Hin & Cha Am wiwitane diresmekake lan wis suwe banget kanggo para profesional hotel, golf lan industri pariwisata ing resor bersejarah Royal iki dadi siji klompok, sing padha duwe tujuan umum nggawe klub anyar kanthi wiwitan lan masa depan bisnis sing apik kanggo bisnis. Lan pungkasane promosiake tujuan Hua Hin lan Cha Am ing saindenging jagad kanthi swara siji.
Richard Mehr ing pidato pembukaan kasebut ngakoni lan matur nuwun marang Presiden Skål Thailand, Wolfgang Grimm lan anggota tim saka saiki dadi 6 klub Skål ing Thailand: Phuket, Krabi, Samui, Chiang Mai, Hua Hin lan Bangkok. Dheweke matur nuwun marang wakil klub sing ana ing dhukungan kanggo ngluncurake maneh klub kasebut bebarengan karo 18 anggota pendiri saka Hua Hin lan Cha Am sing kalebu Manajer Umum Hyatt, Marriott, Intercontinental, Avani, Anantara, G Resort & Marrakesh sing pengin diluncurake maneh klub lan misi lan target Skål International Worldwide.
Stacey Walton komentar, "Aku dadi anggota dhasar Skål Int'l Hua Hin & Cha Am ing taun 2007 lan apes yen grup kasebut bubar sawetara taun kepungkur. Aku nduwe visi sing padha karo Richard yen ana kebutuhan asosiasi Internasional ing endi para profesional kaya ing hotel, lapangan golf, lelungan lan pariwisata bisa nglumpukake lan ngganti informasi, nuduhake ide lan tetep nganyari acara lan kegiatan ing Hua Hin & Cha Am ing lingkungan sing grapyak.
"SKÅL INTL saiki duwe luwih saka 14,000 anggota ing 400 Klub ing udakara 90 negara lan aku weruh regane lan potensial sing bisa ditindakake jaringan iki menyang anggota kita", jarene.
Pengalaman mangan ing wayah sore kanthi apik disiapake dening tim kuliner trampil Putahracsa sing dipuji dening Anggur Pro lan anggota Skål Int'l Hua Hin & Cha Am sing ngrayakake wiwitan wiwitan anyar kanthi roti panggang kanggo "HAPPINESS HEALTH FRIENDSHIP & LONG URIP!
Acara sabanjure bakal dianakake ing Klub Golf Banyan sing menang, Hua Hin, dina Selasa, 20 November 2018 sing menehi biaya ijo khusus: THB.2,200 saben dina kanggo anggota Skål & para tamu.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand