24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

"Kabeh mata padha golek hadiah kesetaraan" nalika pengadilan Bermuda njupuk bebrayan jinis sing padha

0a1a-21
0a1a-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minggu iki, Pengadilan Banding Bermuda wis dijadwal telung dina kanggo udur-udur kanggo mréntahake tuntutan kesetaraan perkawinan sing dirayakake wiwit dina Rebo, 7 November nganti Jumuah, 9 November 2018.

Pelamar sing sukses ing Pengadilan Tinggi, Maryellen Jackson lan Roderick Ferguson ujar, ing pratelan bebarengan: "Kita sedhih banget karo dhukungan sing diwiwiti wiwit sidhang asli lan kita tetep nyoba mbela panjaluk iki saka Pamrentah. Ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing pulau kasebut kanggo ningkatake macem-macem lan kalebu. Iki minangka salah sawijining cara kanggo mbantu negesake pengalaman warga gay lan lesbi saka Bermuda sing ngerti pentinge institusi perkawinan kanggo nglindhungi kulawargane. "

Juru bicara OUTBermuda, Adrian Hartnett-Beasley, ujar, "Kita duwe siji tujuan: kesetaraan miturut ukum kanggo kabeh pasangan Bermuda lan kulawarga sing tresna. Minggu iki, kita yakin pengadilan paling dhuwur mung bisa njupuk keputusan sing padha karo keputusan Mahkamah Agung ing wulan Juni, nalika mutusake Undhang-undhang Kemitraan Domestik nglanggar Konstitusi sing nglindhungi ora mung kebebasan nurani nanging uga nglarang diskriminasi adhedhasar kapercayan. Kabeh mata kita padha karo hadiah kesetaraan. ”

OUTBermuda negesake maneh, manawa ndhukung hak kemitraan domestik kanggo kabeh wong Bermuda, nanging ora mbebayani nolak bebrayan, utamane pasangan sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov