Airlines Airport Breaking News Internasional China Breaking News Kabar Breaking Latvia Warta Breaking Nepal News Teknologi Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Turki Breaking News

Airbus 'A220 miwiti tur demonstrasi jagad

0a1-16
0a1-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus bakal nerbitake pesawat lorong tunggal generasi anyar AirBaltic A220-300, menyang limang kutha ing patang negara minangka bagean saka demo demonstrasi dunya.

A220-300 pisanan bakal melu pameran udara Zhuhai (China) wiwit tanggal 5 November nganti 8 November sadurunge mabur menyang Chengdu tanggal 9 November. Pesawat kasebut bakal nerusake perjalanan karo singgah ing Koh Samui (Thailand) tanggal 10 November sadurunge mabur menyang Kathmandu (Nepal) tanggal 11 November. Sawise iku airBaltic A220 bakal pindhah menyang Istanbul (Turki) tanggal 12 November sadurunge bali menyang pangkalane ing Riga (Latvia) tanggal 14 November.

Tur demonstrasi A220 minangka kesempatan sing apik kanggo Airbus nampilake anggota kulawarga sing paling anyar ing ngarep maskapai lan media lan nawakake tampilan cedhak karakteristik, kenyamanan, lan kinerja sing luar biasa, sing entuk manfaat kanggo operator lan penumpang.

airBaltic's A220-300 nduweni susunan kabin sing nyaman bisa nampung 145 penumpang kanthi kenyamanan widebody sejati. Maskapai Latvia wis ngoperasikake 13 A220-300s saka total 50 sing dipesen.

A220 minangka siji-sijine tujuan pesawat sing dibangun kanggo pasar kursi 100-150, ngasilake efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan widebody sejati ing pesawat aisle tunggal. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G generasi terakhir Pratt & Whitney kanggo nawakake paling murah 20 persen pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge. Kanthi kisaran nganti 3,200 nm (5020 km), A220 nawakake performa pesawat aisle tunggal sing luwih gedhe.

Kanthi buku pesenan luwih saka 400 pesawat nganti saiki, A220 duwe kabeh kapercayan kanggo menang pangsa singa ing pasar pesawat 100 nganti 150 kursi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov