Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii LGBTQ News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Virus COVID agawe anyar nyerang California Kidul lan Colorado

kovalLAX
kovalLAX
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pendiri saka Jaringan Pariwisata Dunia njaluk mandheg langsung kanggo penerbangan saka lan menyang California. Varian coronavirus sing anyar sing bisa uga nular iki sing pisanan diidentifikasi ing Inggris ditemokake ing California, ujare Gubernur Gavin Newsom, Rabu.

Kasus liyane dilaporake ing Colorado. Kaloro pasien kasebut ora duwe riwayat lelungan sing nuduhake virus kasebut bisa nyebar ing komunitas kasebut.

Virus ing Inggris nyebabake Uni Eropa, negara Teluk, Rusia, lan akeh liyane kanggo ngisolasi Inggris, mungkasi kabeh lalu lintas menyang lan saka Inggris.

Ing Amerika Serikat, masarakat isih isih mabur ing California lan metu ing nomer rekaman. Perjalanan Taun Anyar luwih dhuwur tinimbang sing diramalake, nggawe sisa AS ing bebaya. Los Angeles, San Diego, lan San Francisco tetep dadi hub maskapai utama kanggo penerbangan internasional saka saindenging jagad.

Rumah sakit ing Los Angeles County kewalahan lan nglaporake adegan semrawut.

New York lan Hawaii nyoba nglindhungi negara bagiane nalika nggawe tes negatif nalika teka, nanging kanthi jumlah penerbangan saka California Selatan bisa mlaku, kahanan kasebut uga bakal nggawe New York lan Hawaii ing bebaya.

Gubernur California ora nemtokake endi ing negara kasebut varian kasebut diidentifikasi, nanging pejabat San Diego County ngumumake mengko yen dheweke wis negesake ketegangan ing pria umur 30 taun sing tes positif ing kana sawise nandhang gejala ing dina Minggu.

Pejabat ujar manawa wong kasebut "ora duwe sejarah lelungan." Asile, "kita yakin iki dudu kasus sing terisolasi ing San Diego County," ujare Supervisor Nathan Fletcher, nambahake manawa pejabat percaya manawa kasus iki wis ora diisolasi maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.