Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata USA Breaking News

Hilton Charlotte University Place olèh Direktur Perjalanan Bisnis sing anyar

0a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hilton Charlotte University Place ngumumake janjian Lena Sanok dadi Direktur Perjalanan Bisnis. Lena nggawa kepemimpinan lan keahlian sing luar biasa kanggo properti lan para tamu kanggo ngupayakake standar kaunggulan merek hotel paling misuwur ing donya.

Hilton Charlotte University Place ngungkuli perhotelan tradisional ing kidul. Staf hotel pengabdian kanggo para tamu lan ngupayakake supaya saben pengalaman tetep kenangan. Amarga resume sing apik banget, staf Hilton bangga nampani Lena lan yakin dheweke bakal terus nambah pengalaman kanggo saben tamu bisnis sajrone nginep.

"Lena duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri perhotelan," ujare Vineet Nayyar, Chief Operating Officer at GF Management. "Kita seneng banget karo wong sing semangat melu gabung karo tim ing kene ing Universitas Charlotte University."

Lena ngobong semangat kanggo keramahan ing The Westin Charlotte ing taun 2004 lan wiwit saiki tuwuh ing industri kasebut. Sadurunge gabung karo Hilton Charlotte University Place, Lena dadi 2 taun ing program bimbingan Asosiasi Perjalanan Bisnis Global. Sajrone karir, dheweke wis aktif banget ing Asosiasi Plancongan Bisnis North Carolina, kerja dadi dewan dadi Sekretaris lan saiki dadi anggota Dewan Sekutu. Dheweke malah wis duwe penghormatan utawa makili organisasi kaping papat ing KTT Legislatif Asosiasi Perjalanan Bisnis Global.

Saliyane penghargaan kasebut, Lena dianugerahi Penghargaan Lingkaran Keunggulan sing prestisius saka Hilton lan dipilih kanggo rawuh ing KTT Klub Pemain Paling Dhuwur ing taun 2016. Lena temenan entuk reputasi sing apik ing industri amarga semangat lelungan lan komitmen kanggo unggul. , sing nggawe dheweke cocog banget kanggo Hilton.

"Aku ngerti yen plancongan kerja lan adoh saka omah iku angel," ujare Lena. "Aku seneng yen bisa dadi tujuwanku supaya hotel dadi omah sing adoh saka omah kanggo para plancongan sing kesel lan ngerti yen mesthi ana tim sambutan kanggo menehi salam nalika pungkasan dina sing dawa."

Semangat kompetitif lan tekad Lena mbantu nggambar gambaran sukses kanthi tantangan apa wae sing bakal ditindakake. Nalika Lena ora nyambut gawe, dheweke mbuwang wektu karo bojone lan putra loro, lan sajrone kedadeyan bebas, sampeyan bisa nemokake dheweke wis pulih saka gelas dawa lan buku sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov