Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Hotel & Resor News Warta Breaking Somalia Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

17 wong tiwas ing serangan bom bunuh diri ing Hotel Safari mewah ing Mogadishu

0a1-43
0a1-43
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paling ora 17 wong tiwas nalika para penyerang bunuh diri ngetokake rong bom mobil ing sawijining hotel cedhak markas Departemen Penyelidikan Kriminal (CID) Somalia ing Mogadishu, dina Jumuah.

"Nganti saiki, kita wis ngonfirmasi 17 wong sipil sing tiwas," ujare Ali Nur, pejabat polisi ing kutha kasebut. "Dheweke plancongan nganggo kendaraan umum ing lokasi kasebut, nalika jeblugan lan tembakan."

Pengawal ing Hotel Sahafi lan petugas CID nembaki sawise jeblugan kasebut, ujare polisi. Udakara 20 menit mengko, jeblugan kaping telu nyerang dalan sing rame, miturut saksi.

Petugas polisi Mohammed Hussein ujar manawa target serangan kasebut yaiku Hotel Sahafi, sing ana ing sebalik kantor CID.

Ora ana klompok sing langsung ngaku tanggung jawab, nanging Islam saka klompok Al Shabaab sing ana gandhengane karo Al Qaeda, wis nyerang rutin ing ibukutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov