Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Guyana News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Boeing 757 kanthi luwih saka 120 wong ing lapangan kacilakan ing bandara Guyana

0a1a1a-2
0a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nenem wong cilaka sawise Boeing 757 sing ana luwih saka 120 wong sing tiba ing bandara Georgetown Guyana, ujare pejabat. Pesawat kasebut arep menyang Kanada.

Kurang saka 20 menit sawise lepas landas, jet sing dituju ing Toronto kudu ngowahi dalan lan bali menyang bandara keberangkatan amarga ana gangguan udara ing tengah. Kru kasebut ngerti ana masalah karo sistem hidrolik lan kepeksa ngowahi pesawat kasebut bali menyang Bandara Cheddi Jagan.

Nanging, pendaratan darurat nyebabake kacilakan, amarga Boeing 757 ngliwati landasan pacu lan tekan alangan. Kejadian kasebut nyebabake penutupan bandara kanthi singkat, nanging saiki wis dibukak maneh, miturut media lokal.

Foto dramatis wis sumebar ing media sosial sing nuduhake situs sing kacilakan. Salah sawijining turbin pesawat katon rusak banget sawise jebule pager.

Enem saka 128 wong sing ana ing pesawat kasebut, kalebu kru kasebut, ngalami cilaka sing ora ngancam nyawa, ujare menteri infrastruktur umum, David Patterson, kaya sing dikutip media lokal.

Pesawat kasebut umure 19 taun, miturut Flight Alerts. Kejadian kasebut kedadeyan ora suwe sawise Boeing 737 MAX 8 - jet canggih perusahaan kasebut - nabrak ing Indonesia, lan mateni kabeh 189 wong ing kapal kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov