Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Industri Hospitality News wong Warta Breaking Portugal Pariwisata transportasi USA Breaking News

TAP Air Portugal nambahake koki adhedhasar NYC menyang tim kuliner sing menang karo Bintang Michelin

0a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Program 'Rasakke Bintang' TAP Air Portugal sing nampilake limang koki Portugis sing menang lan konsultan masakan maskapai Chef Vítor Sobral, nambahake Koki Portugis-Amerika George Mendes menyang dhaptar kasebut. Nganti saiki, tim koki kalebu José Avillez, Miguel Laffan, Rui Paula, Henrique Sá Pessoa, Rui Silvestre lan Vítor Sobral.

A generasi pertama Amerika lair saka wong tuwa Portugis, penulis koki lan juru masak terkenal George Mendes nggawa masak Portugis ing New York City nalika mbukak restoran pertamane, Aldea, ing 2009. Sawise lulus saka Institut Kuliner Amerika ing 1992, Mendes ngentekake 17 taun ngasah ilmu, teknik, lan gayane kanthi pandhuan sawetara master kuliner paling gedhe ing donya kalebu Alain Passard, Martín Berasategui, Roger Vergé, Alain Ducasse, lan mentor sing paling berpengaruh, David Bouley. Ing Aldea, Mendes nyedhiyakake menu pasugatan sing inspirasi saka Portugis sing nggambarake pelatihan klasik, pengalaman Iberia, lan rasa warisane - entuk restoran rating bintang siji saka Pandhuan Michelin saben taun wiwit 2010.

Mendes wis dijenengi "Chef Anyar Paling Apik" dening majalah Food & Wine, lan buku masak sing pertama, My Portugal, diterbitake ing Oktober 2014 kanggo pujian kritis. Dheweke wis tampil akeh acara televisi, kalebu ing NBC "TODAY Show," CBS "Iki Esuk," lan Bravo "Top Chef Masters." Yen ora ana ing putih koki, Mendes seneng mlaku, mabur mancing, lan masak panganan sing sederhana lan sehat ing omah.

TAP ngenalake "Rasakake Bintang" kanggo penumpang Kelas Bisnis setaun kepungkur, nawakake pilihan saka salah sawijining koki sing menang penghargaan minangka pilihan saka pilihan panganan sing enteng kanggo promosi masakan Portugis paling apik ing saindenging jagad. Penumpang saka Bandar Udara Internasional John F Kennedy ing New York bakal nikmati pilihan saka George Mendes sing arep menyang Lisbon (kalebu piring asma kayata Kentang lan Sup Ijo Collard; Cod karo Kentang, Bawang, Tomat lan Black Olives; lan Pastel de Nata) .

"Aku milih telung piring kasebut amarga menehi kesan rasa tradisional lan aroma masakan Portugis, uga warisan Portugis. Contone, saya gedhe, aku ngrampungake mangkok Sup Kentang lan Sayuran Kukul ing panggonane bulikku Natalia saben Natal. Iki nemtokake budaya lan masarakat Portugal: anget, nyenengi, lan gampang ditresnani. ”

Investor TAP David Neeleman yakin kesepakatan iki karo para Koki "bakal ngidini luwih akeh wong nemokake keunggulan masakan Portugis lan seneng karo aroma lan aroma negara, sinar matahari lan segara, anggur lan masakan lan, mesthine budayane."

Minangka bagean saka proyek "Rasakke Bintang", TAP nawakake platform kanggo promosi bakat enom sing dilatih para Koki, sing uga bakal diwenehi kesempatan kanggo nampilake kreasi minangka bagean saka layanan inflight anyar.

TAP mabur luwih saka 14 yuta penumpang saben taun. Ing 2017, TAP nyedhiyakake luwih saka 14 yuta panganan ing pesawat, meh 528,000 banyu galon, 500,000 galon jus buah lan minuman ringan, kopi 81,000 pon, 46,000 galon bir, lan luwih saka 132,000 galon anggur, kabeh diproduksi ing Portugal.

Restoran koki Michelin ing Portugal uga dadi bagean saka program "Portugal Stopover" TAP, nawakake botol anggur gratis kanggo para wisatawan Stopover sing ngunjungi Lisbon utawa Porto, nalika arep menyang tujuan ing saindenging Eropa lan Afrika.

Biografi koki Taste the Stars asli ing ngisor iki:

Vítor Sobral

Salah sawijining koki Portugis sing paling misuwur, dheweke yaiku wong sing ngowahi masakan Portugis. Chef Sobral minangka koki Portugis sing dibedakake karo Presiden Portugal. Dheweke dadi wajah saka klompok Portugis internasional, sing duwe restoran ing Portugal lan Brasil, ing ngendi dheweke terus-terusan nampilake masakan Portugis. Ing Portugal, dheweke minangka salah sawijining revolusioner masakan nasional lan bisnis restoran dhewe.

José Avillez

Ing "Belcanto", Chef Avillez dianugerahi rong bintang Michelin lan dianggep minangka salah sawijining '100 Restoran Paling Enak ing Dunia' dening "50 Dhaptar Restoran Paling Apik ing Dunia". José Avillez nawakake masakan Portugis sing dibukak maneh ing swasana canggih sing isih tetep asmara saka Chiado lawas. Iki minangka jinis masak sing ngenalake dheweke lan nuduhake evolusi kreatife.

Rui Silvestre

Kekuwatan, tekad lan profesionalisme dadi jelas nalika, nalika umur 29 taun, dheweke dianugerahi bintang Michelin kaping pisanan, kanggo restoran "Bon Bon", ing Carvoeiro, Algarve. Nalika gaya gastronomis adhedhasar teknik Prancis, dheweke kanthi kendel ngowahi sambungan sing ora bisa ditemokake ing sajian sing nyenengake lan enak. Dheweke percaya manawa produk lokal, sing dipilih kanthi tliti, menehi prabédan ing saben masakan sing, bareng karo seni, pancen ora bisa dielingi.

Miguel Laffan

Dheweke nggarap masak kanthi cara pribadi. Asih karo rasa Asia, dheweke nyampur karo rasa Portugis kanthi cara sing unik. Miguel Laffan wis ngembangake masak, nggawe basa unik ing Alentejo, ing L'AND Vineyards Wine Resort wiwit 2011.

Henrique Sá Pessoa

Kanggo Henrique Sá Pessoa, mung ana masak sing apik lan masak sing ora apik. Dheweke nemtokake "masakan rasa": kanthi rasa sing apik, teknik sing sampurna lan produk sing apik banget. Filsafat gastronomi ana ing pengaruh lan referensi: lelungan ing saindenging jagad, semangat kanggo Asia, pengetahuan babagan masakan tradisional Portugis, lan urip ing Lisbon.

Rui Paula

Rui Paula, menang bintang Michelin pertamane ing restoran 'Casa de Chá da Boa Nova', ing pinggir segara ing bangunan sing ditandatangani dening arsitek Siza Vieira, ing Leça da Palmeira. Chef Paul wis pirang-pirang taun dadi Chef lan kerja keras ing time ing restoran terkenal ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov