24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Tonga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa kuat nyerang Tonga

0a1a-56
0a1a-56
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.2 sing kuat nyerang Samodra Pasifik, ing wilayah sing molah malih sing dikenal kanthi jeneng "Ring of Fire" awal dina iki. Ora ana laporan korban korban utawa karusakan. Ora ana peringatan ancaman tsunami.

Laporan Pambuka

Gedhene 6.2

Tanggal-Tanggal • 10 Nov 2018 08:33:16 UTC

• 10 Nov 2018 22:33:16 cedhak pusat gempa

Lokasi 20.535S 173.819W

Jerone 10 km

Jarak • 162 km (101 mil) ENE (65 derajat) saka NUKU'ALOFA, Tonga
• 210 km (131 mil) S (175 derajat) saka Neiafu, Tonga
• 441 km (274 mil) WSW (247 derajat) ing Pulo Niue
• 2569 km (1596 mil) W (259 derajat) saka PAPEETE, Tahiti, Polinesia Prancis

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 8.2 km; Vertikal 1.9 km

Parameter Nph = 115; Dmin = 438.2 km; Rms = 1.15 detik; Gp = 89 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov