Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pengumuman Pers Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Yaman

Arab Saudi, Yaman lan pembangunan bandara anyar

Marib___The_Saudi_Development_and_Reconstruction_Program_for_Yemen
Marib___The_Saudi_Development_and_Reconstruction_Program_for_Yemen
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika mikir babagan Yaman lan Arab Saudi, umume ora mikir babagan proyek bandara anyar. Anehe Karajan Arab Saudi dina iki ngumumake proyek pangembangan bandara anyar sing ambisius ing Yaman, yen wis rampung, bakal nampung 2 yuta wisatawan saben taun.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika mikir babagan Yaman lan Arab Saudi, umume ora mikir babagan proyek bandara anyar. Anehe Karajan Arab Saudi dina iki ngumumake proyek pengembangan bandara anyar sing ambisius ing Yaman yen wis rampung, bakal nampung 2 yuta wisatawan saben taun.

Program Pembangunan lan Rekonstruksi Saudi kanggo Yaman(SDRPY) ngumumake manawa bandara sing bakal dibangun yaiku ing kutha Marib sing bersejarah, sisih wétan ibukota Sanaa. Yen wis rampung, bakal nyedhiyakake pusat prasarana kritis kanggo negara lan wilayah. Nalika lagi ditindakake, bakal nggawe udakara 1,000 lowongan permanen sawise rampung, 5,000 lowongan sajrone konstruksi, lan udakara 10,000 lapangan kerja ora langsung ing sektor tambahan. Pakaryan kasebut kudu ditindakake dening perusahaan sing padha sing mbangun lan ngrancang a Chicago bandara

Arab Saudi duta besar kanggo Yaman, Mohammed Al Jaber, direktur SDRPY ujar, "Iki minangka proyek sing apik sing dadi pentinge apa Yaman kabutuhan saiki ing babagan lapangan kerja lan kesempatan ekonomi. Cedhak karo ibukutha tegese uga bisa nguripake upaya gabung karo wilayah al-Jawf, Shabwah lan Hadramaut. Pakaryan penting iki, lan akeh proyek kaya kasebut, ora sabar - masarakat Yaman saiki butuh, sanajan kita tanpa kendel ngupayakake solusi politik kanggo konflik kasebut. "

SDRPY uga nggarap proyek ing saindenging negara: Kutha Pendidikan lan Kedokteran King Salman, Rumah Sakit Seiyun, Sekolah al-Ghaydah, Proyek Banyu al-Ghaydah, proyek pengeboran sumur, rong stasiun listrik ing Socotra, pusat dialisis ginjal, minyak bumi proyek turunan, proyek kompleks perumahan, pos perbatasan, keamanan nasional lan pusat kontraterorisme. Saudi Arabia kasedhiya $ 2 milyar ing babakan dhuwit kanggo Wong Yaman bank sentral kanggo mbantu nambah mata uang negara mung sawetara wulan kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.