24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Breaking Martinique Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Martinique: Tujuan nyelam Karibia Prancis sing bakal teka ing Las Vegas

0a1a1a1a-2
0a1a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pulo Karibia Prancis Martinique bakal rawuh maneh ing acara DEMA SHOW taunan, sing dianakake taun iki ing Las Vegas wiwit tanggal 14 nganti 17 November 2018.

DEMA Show tahunan, acara mung dagang paling gedhe ing donya kanggo bisnis nyilem skuba, olahraga banyu segara lan perusahaan lelungan petualangan / nyilem, narik atusan pameran lan ewu profesional industri nyilem lan lelungan saka saindenging jagad.

Otoritas Pariwisata Martinique (booth dobel # 612) bakal nampilake keragaman jagad ngisor banyu karo mitra sektor swasta kayata ABC Dive, Espace Plongée Martinique lan Natiyabel.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Martinique lan adegan nyilem, rong seminar suwene 45 menit diatur nalika awan kanggo agen perjalanan ing dina Rebo tanggal 14 November (kamar N240) & Kamis 15 November (ruangan N239).

Macem-macem macem-macem umur lan kabisan bakal nemokake kabahagiaan sejati ing perairan beninge Martinique kanthi nggoleki macem-macem jagad ing jero banyu lan terumbu karang sing warna-warni.

Saliyane aset alami iki lan luwih saka 22 situs nyilem, pulau kasebut ora kekurangan prasarana nyilem profesional sing berkualitas lan siap kanggo ningkatake pengalaman pengunjung kanthi aman.

"Kebak panemuan arkeologi lan fauna & flora sing apik, Martinique minangka swarga kanggo para penyelam", ujare Karine Mousseau, Komisioner Pariwisata Martinique. "Pramila nekani DEMA Show karo mitra lokal minangka kesempatan sing cocog kanggo nampilake pulau kasebut minangka tujuan menyelam Karibia Prancis sing sampurna."

Kanggo penggemar selam, Caradonna Adventures nawakake program ahli lan pemula pitung wengi luwih saka 20 situs sing paling apik ing Martinique, kalebu sarapan saben dina, transfer bandara lan limang dina nyilem.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov