24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Oman Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Oman ngluncurake rencana pariwisata strategis 2040 ing Italia

Oman-press-conference-in-roma
Oman-press-conference-in-roma

Oman nyawang taun 2040 kanthi optimisme lan tujuan sing kuat kanggo dileksanakake liwat pembangunan strategis lan rencana sing diadegake sing fokus ing promosi wilayah, fasilitas akomodasi kanthi kualitas dhuwur, budaya keramahan, lan pungkasane uga ora, paling keasliane rapat karo pedunung lokal.

Iki dijlentrehake Ahmed bin Nasser Al Mahrizi, Menteri Pariwisata Oman, ing acara tahap pertama roadshow sing kedadeyan dina Jumuah ing Roma, Italia.

Dirangsang karo asil sing apik banget sing digayuh ing pasar Italia, sing ing paruh pertama taun 2018 ngunggahake luwih saka 100% dibandhingake karo 2017, kanthi 45,064 pengunjung saka Italia, Oman milih nyakup 2 kesempatan kanggo ketemu karo perdagangan sing fokus ing diversifikasi kesempatan lelungan ing macem-macem musim lan promosi rencana pembangunan sing dileksanakke Kasultanan. Nganti saiki, Italia dadi nomer telu ing pasar sing nyumbang Eropa kanggo Oman, sawise Jerman lan Inggris. Prakiraan kasebut bakal ditutup ing taun 2018 utawa udakara 70,000 turis Italia.

"Pembangunan merek tujuan mbutuhake wektu, dana, lan komitmen jangka panjang," ujare Menteri Al Mahrizi. Sajrone 25 taun sabanjure, Kesultanan ngarepake bakal nambah pengaruh pariwisata saka 8 nganti kaping 12 saiki, nggawa manfaate kanggo macem-macem sektor ekonomi: luwih saka 500,000 lapangan kerja ing taun 2040 lan investasi udakara 19 yuta OMR (udakara 43 milyar euro) .

Miturut Strategi Pariwisata Oman 2040, investasi anyar bakal mbantu posisi Oman dadi tujuan plancongan lan bisnis utama Teluk lan narik 12 yuta turis internasional.

Tujuane yaiku ngembangake pariwisata kanthi ngreksa identitas bangsa, budaya, arsitektur, lan sumber daya alam. "Kita nggawe formula keramahan anyar ing papan sing ngidini turis bisa ketemu karo para warga, nanging uga nawakake fasilitas utawa fasilitas bisnis sing paling canggih, kayata pusat konvensi 22,000 meter persegi sing anyar," Menteri Al Mahrizi ujar.

Rencana strategis kasebut digawe ing serangkaian "kluster" sing dituju kanggo nggawe pengalaman beda ing 14 wilayah ing Oman: saka ibukutha Muscat nganti semenanjung Musandam, menyang Hajar Massif, nganti dupa ing Salalah ing Dhofar, lan menyang pesisir Samodra India, ara-ara samun, dalan menyang Benteng, lan situs arkeologi.

"Tren iki minangka asil saka strategi multi-level sing ditujokake kanggo promosi tujuan kanggo pelanggan luang individu lan klompok medium / profil dhuwur sing didorong dening minat budaya," ujare Massimo Tocchetti, perwakilan kanggo Italia ing kantor Kesultanan Oman.

Ing Italia, distribusi isih tradisional, lan potensial pangembangan sing kuat yaiku kasunyatane manawa 30% produksi dikelola dening 5 operator tur, dene akeh liyane ngasilake kurang saka 100 penumpang saben taun kanthi potensial.

Pendekatan kanggo taun 2019 yaiku terus ngupayakake ningkatake tingkat kesadaran merek lan konversi liwat kegiatan online lan offline wiwit pariwara nganti media sosial. "Target sing kita goleki yaiku kulawarga, amarga kita ngomong babagan negara sing ramah kulawarga, turis sing seneng budaya, nanging uga sing duwe kepentingan khusus kayata kegiatan outdoor lan kemewahan," tambah Tocchetti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.