24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Bartlett diangkat dadi Dewan Pariwisata Afrika

Bartlett-1
Bartlett-1
ditulis dening editor

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ditunjuk dadi dewan menteri umum lan dadi pejabat umum, asosiasi Dewan Pariwisata Afrika sing nembe dibentuk.

Bartlett nampa janjian kasebut ing London, minggu kepungkur, nalika mbukak resmi badan multinasional ing Pasar Perjalanan Dunia taun iki. Organisasi kasebut, sing dadi bagean saka Koalisi Internasional Mitra Pariwisata, dikembangake kanggo ningkatake sektor perhotelan ing Afrika.

Anggota liyane kalebu Hon. Jose Gonçalves, Menteri Pariwisata Cape Verde; Hon. Menteri Mahmoud Kombo, Menteri Informasi Zanzibar, Pariwisata lan Warisan; Pascal Viroleau, CEO Organisasi Kepulauan Vanilla; lan Hon Dr. Memunatu Pratt, Menteri Pariwisata & Budaya Sierra Leone.

Kepemimpinan klompok kasebut uga kalebu sawetara wartawan perjalanan internasional, uga perusahaan perjalanan lan pariwisata ing Afrika.

Sajrone upacara pembukaan Senen kepungkur, inisiatif kasebut entuk dukungan saka Mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB Dr. Taleb Rifai lan Presiden Penghargaan Perjalanan Dunia Graham Cooke.

Dewan Pariwisata Afrika nyedhiyakake dhukungan, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane. Tujuane kanggo ningkatake pertumbuhan, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang Afrika.

Asosiasi kasebut bakal menehi kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane. Iki uga ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, lan promosi lan nggawe pasar ceruk.

Peluncuran resmi dijadwalake bakal ditindakake ing Cape Town, Afrika Selatan April ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.