24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Oman Breaking News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Oman Air nolak swara lan nambah kredensial ijo ing Heathrow

0a1-57
0a1-57
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Investasi Oman Air kanggo modernisasi armada Heathrow wis lunas - karo maskapai kasebut nggawe kabisat maju ing asil "Fly Quiet and Green" paling anyar ing bandara. Oman Air saiki dadi nomer loro kanggo operator Polandia LOT, ing peringkat triwulan kinerja lingkungan maskapai penerbangan.

Tabel liga "Fly Quiet and Green" paling anyar, sing dadi 50 maskapai paling sibuk ing Heathrow kanthi pitung metrik swara lan emisi wiwit Juli nganti September 2018, nuduhake maskapai sing terus nandur modhal ing modernisasi armada. Sajrone kuartal pungkasan, Oman Air ngilangi panggunaan A330 lawas ing rute Heathrow kanggo Dreamliners Boeing 787s - ing antarane pesawat paling tenang lan ramah lingkungan ing pasar saiki. Akibate, maskapai kasebut entuk 26 papan sing nggumunake ing kuartal pungkasan - nuduhake teknologi pengaruh ing kinerja lingkungan maskapai.

LOT Polish Airlines, sing ngoperasikake Boeing 737 MAX anyar ing layanan Heathrow menyang Warsaw, terus kerja bareng karo tim operasional Heathrow kanggo golek cara kanggo nambah operasine. Kegigihan LOT wis lunas, kanthi asil paling anyar makutha posisi tiang maskapai ing kinerja lingkungan kuartal iki.

Sing dikatutake ing kuartal iki uga menyang Aer Lingus, maskapai sing terus-terusan mbuktekake dhewe ing antarane sing paling sepi lan paling ijo ing Heathrow - kalebu ing antarane telung peringkat paling apik ing kabeh, nanging ana rong liga Fly Quiet lan Green. Air Malta uga wis tampil apik ing kuartal iki, kanthi mundhak 11 rangking menyang posisi 11, sawise nggunakake luwih apik saka "Pendhudhukan Turunan Terus-terusan" sing luwih tenang menyang bandara lan ketaatan sing luwih gedhe karo Pamrentah sing nemtokake rute sing disenengi.

Matt Gorman, Direktur Keberlanjutan Heathrow, ujar:

"Mitra maskapai terus nggawe kita kesengsem karo komitmen kanggo nyuda gangguan swara lan emisi. Ing kuartal iki, Oman Air wis rampung ngoperasikake operasi Heathrow kanthi armada Dreamliner top-of-the-range anyar. Investasi iki minangka win-win-win amarga nguntungake para penumpang, lingkungan lan komunitas lokal - lan nuduhake kepiye dadi perusahaan sing duwe tanggung jawab lingkungan uga bisa migunani kanggo bisnis. ”

Kelpesh Patel, Oman Air Country Manager UK, ujar:

"Iki minangka prestasi apik kanggo ndeleng Oman Air nggawe asil dandan sing apik ing meja liga Fly Quiet & Green 'Heathrow Airport. Minangka maskapai, kita wis akeh nandur modhal kanggo modernisasi armada sing ngluncurake Boeing 787 Dreamliner ing layanan London Heathrow saben dina kaping pindho. Pesawat kasebut luwih tenang lan luwih efisien mbantu kita ngoperasikake rute sing negesake komitmen kita ora mung kanggo Bandara Heathrow nanging uga kanggo nambah jejak lingkungan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov