Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rantai ONOMO Hotels mbukak lawang ing Rwanda

Pilih basa sampeyan
Onomo-Kigali-Hotel
Onomo-Kigali-Hotel

Klompok Pan African Hotel, jaringan ONOMO Hotels, wis mbukak usahane ing Rwanda, kanggo usaha pariwisata bisnis ing Kigali lan Afrika Wétan liyane.

Hotel ONOMO resmi ngresmekake hotel anyar ing Kigali, ibukutha Rwanda, uga portofolio sajrone acara sing apik lan sugeh sing dianakake pungkasan minggu kepungkur.

Proyek investasi hotel $ 20 yuta dolar AS kasebut dilengkapi akses menyang Pusat Kota Kigali lan Bandara Internasional Kigali. Strategi ekspansi ONOMO Hotels Group target distrik bisnis utama lan kutha-kutha ibu kota ing bawana Afrika.

"Sektor hotel ing kene makmur, lan jabatanake Rwanda dadi tujuan utama wisata bisnis. Kita bangga, kanthi proyek iki, bakal menehi sumbangan kanggo pangembangan pasar potensial tinggi iki, "ujare Julien Ruggieri, Presiden Hotel ONOMO, nalika diresmekake. Muga-muga hotel iki minangka kaca saka Rwanda modern, dinamis lan ambisius. ”

ONOMO Hotels minangka klompok hotel pan-Afrika sing didegake ing taun 2009 lan saiki ana ing 9 negara kanthi 12 hotel, yaiku 1,200 kamar ing Dakar (Senegal), Abidjan (Pantai Gading), Libreville (Gabon), Bamako (Mali), Lome ( Togo), Cape Town, Sandton lan Durban (Afrika Selatan), Conakry (Guinea), Rabat (Maroko), lan Kigali sing dadi pendatang anyar ing grup kasebut.

Gegayuhan grup ONOMO Hotels yaiku ngoperasikake luwih saka 3,700 kamar ing taun 2022, lan ing 18 wulan sabanjure, hotel anyar bakal mbukak lawang ing Cape Town (hotel nomer loro sing ana ing kutha iki), Casablanca lan Tangier (Maroko), Douala (Kamerun ), Maputo (Mozambik), lan Kampala (Uganda).

Konsep hotel nggabungake solusi ekologis lan teknologi, budaya kontemporer lan sumber daya lokal saengga masarakat entuk bathi saka pengaruh ekonomi hotel kasebut.

Fasilitas ONOMO ing Kigali wis dikembangake kanthi konsep kanggo ningkatake hubungan sing tetep antara Hotel ONOMO lan Rwanda, kanggo kepentingan kutha Kigali lan komunitas kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania