Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotel RIU nyedhiyakake hotel anyar ing Cape Verde

0a1a-70
0a1a-70
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel RIU nembé mbukak Istana Riu Boavista, sing dadi hotel nomer lima ing Cape Verde lan nomer telu ing pulau Boa Vista, sawise investasi 70 juta euro. Hotel bintang lima iki dununge ana ing Praia das Dunas lan nawakake layanan RIU 24 jam kabeh eksklusif kanthi canggih saka jajaran Istana Riu sing elegan. Hotel kasebut, sing duwe 505 kamar, telung kolam renang lan macem-macem masakan sing ditawakake, mbukak sepuluh taun sawise diluncurake Riu Karamboa, hotel pertama rantai kasebut ing pulau kasebut.

RIU tekan ing Cape Verde ing taun 2005, nalika saiki Kraton Riu Cabo Verde dibukak ing Pulo Sal lan mung setaun mengko, saiki Riu Funana mbukak lawang. CEO Hotel RIU, Luis Riu, ndeleng potensi tujuan sing gedhe banget wiwit kunjungan kaping pisanan, amarga kaendahane lan pasisir, nanging sing paling penting, tentrem, eksotikisme lan karisma lan kabahagiaane masarakat nyebar ing saben pojokan pulau-pulau. Komitmen RIU sing gedhe kanggo tujuan kasebut ngasilake limang hotel, sing duwe 3,480 kamar lan 2,500 anggota kerja kanthi langsung. Saben taun, hotel ing Cape Verde RIU nampa luwih saka 235,000 tamu lan investasi ing pulau kasebut luwih saka 340 yuta euro.

"Cape Verde wis pengalaman unik. Kita ngadhepi macem-macem tantangan logistik lan prasarana ing kana, sing ditindakake kanthi nggunakake pengalaman akumulasi lan tekad Cape Verde dhewe kanggo ngembangake industri turis. Kita uga wis diilhami dening kabeh karyawan ing kana. Saiki kita bisa ujar manawa kita duwe tim profesional sing apik banget, sing ora bisa ngrampungake kekurangan pengalaman kanthi semangat lan kepengin sinau. Nyatane, hotel anyar iki bakal dikelola dening staf lokal sing wis berkembang profesional ing hotel Sal lan Boa Vista, lan sing saiki lagi siyap nalika bisa mbukak lan ngatur macem-macem departemen kategori hotel iki, yaiku aku Aku bangga bangga. Wiwit dina kapisan, masarakat Cape Verdean wis ngetren para tamu. Nalika nggawe hotel pertama ing taun 2005, ora ana sing ngarepake tujuan supaya sukses ing level kasebut. Iki ndadekake kita kepenak lan gawe anyar kepinginan kanggo terus prentah menyang Boa Vista lan Cape Verde, "jelas Luis Riu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov