Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

LATAM ngumumake tujuan Karibia anyar, nambah konektivitas saka Lima

0a1a1a-5
0a1a1a-5
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

LATAM Airlines Group dina iki ngumumake rong penerbangan anyar saka hub Lima kalebu tujuan Karibia anyar, Montego Bay (Jamaica), lan layanan langsung menyang Calama, Chili.

Wiwit tanggal 1 Juli 2019, LATAM Airlines Peru bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan menyang Montego Bay, nawakake sambungan sing cocog karo kutha-kutha ing Peru, Chili, Argentina, Brasil, Uruguay, Paraguay lan Bolivia. Rute kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A320 kanthi kapasitas 174 penumpang, setara karo total 52,600 kursi saben taun.

Dina sabanjure (2 Juli 2019), LATAM uga bakal miwiti telung penerbangan tanpa henti mingguan saka Lima menyang Calama (Chili), gerbang menyang San Pedro de Atacama, nyuda wektu lelungan antarane rong kutha kasebut patang jam, 30 menit.

"Juli ngarep, kita bakal nawakake penumpang luwih akeh pilihan kanthi tujuan anyar ing Karibia uga wektu lelungan sing luwih cekak antarane Lima lan Calama, gerbang menyang San Pedro de Atacama," ujare Enrique Cueto, CEO LATAM Airlines Group. "Minangka bagean saka komitmen kanggo nawakake panyambungan sing ora ana tandhingane ing Amerika Latin, kita terus nggawe luwih gampang njelajah sing paling apik sing ditawakake wilayah iki, kanthi tujuan liyane lan opsi penerbangan tinimbang klompok maskapai liyane."

Tujuan Karibia Anyar: Teluk Montego

Dumunung ing sisih lor-wétan Jamaika, Montego Bay minangka pusat finansial pulau kasebut lan gerbang utama kanggo akeh resort lan papan wisata. Iklim tropis Jamaika setaun, pantai pasir putih, perairan sing jernih lan warisan budaya sing apik narik pengunjung saka saindenging jagad.

Wiwit tanggal 1 Juli 2019, pesawat LATAM Airlines Peru LA2464 (Lima-Montego Bay) bakal mangkat Bandara Internasional Jorge Chávez saka Lima, Senen, Kamis lan Minggu jam 12:05, tekan Montego Bay jam 17:00. Penerbangan bali (LA2465) bakal beroperasi ing dina sing padha lan mangkat saka Bandara Internasional Sangster jam 18:05, tekan Lima ing 22:50 (kabeh lokal).

Kanthi tambahan Montego Bay, LATAM bakal nglayani limang tujuan ing Karibia lan Amerika Tengah: Havana (Cuba), Punta Cana (Republik Dominika), Aruba lan San José (Costa Rica), uga resort liyane ing pesisir Karibia kalebu Cancun (Meksiko), Cartagena lan San Andrés (Kolombia).

Lima-Calama, Chili

Wiwit tanggal 2 Juli 2019, pesawat LATAM Airlines Peru LA2387 (Lima-Calama) bakal mangkat saka Bandara Internasional Jorge Chávez ing Lima, dina Selasa, Kamis lan Minggu jam 00:15, tekan Calama jam 03:45. Penerbangan bali (LA2386) bakal beroperasi ing dina sing padha lan mangkat saka Bandara El Loa jam 04:35, tekan Lima ing 06:05 (kabeh lokal).

Kanthi wektu penerbangan metu lan bali rong jam, 30 menit, layanan Lima-Calama sing ora mandheg bakal nyuda wektu lelungan ing antarane kutha udakara patang jam, 30 menit. Layanan kasebut uga dijadwalake nyambung kanthi gampang karo penerbangan menyang / saka Amerika Serikat lan bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A320 kanthi kapasitas 174 penumpang, nawakake total 54,400 kursi saben taun.

Ekspansi jaringan LATAM

Sajrone telung taun kepungkur, LATAM ngluncurake 67 rute anyar sing durung ana sadurunge, ngubungake wilayah kasebut kaya klompok maskapai penerbangan liyane sing duwe 1,300 penerbangan saben dinane menyang luwih saka 140 tujuan ing saindenging jagad. Ing taun 2018 wae, LATAM wis ngluncurake layanan menyang tujuan internasional anyar kalebu Costa Rica, Boston, Las Vegas, Roma lan Lisbon. Ing wulan Desember, bakal miwiti penerbangan menyang Tel Aviv lan ing 2019 iki bakal pisanan dilayani ing Munich.