Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Malta News Warta Breaking Portugal Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Paling murah kanggo murah sajrone Black Friday Hotels akhir minggu Black Hotels

corinthia
corinthia
ditulis dening editor

Kemewahan, koleksi bintang lima saka Langkawi Hotels ing saindenging jagad ngrayakake bonanza Black Friday tahunan kanthi diskon diskon 40% BAR (Tarif Paling Disedhiyakake).

Bisa uga dadi jaman nalika konsumen kanthi tradisional tuku barang-barang elektronik sing murah, nanging Hotel-hotel ing Coria nawakake kesempatan kanggo santai ing kemewahan hotel bintang lima ing pitung properti ing portofolio.

Para tamu bisa milih tujuan istirahat kutha sing populer ing Eropa - kayata Prague, Budapest, Lisbon utawa St Petersburg - plancong menyang Pulo Mediterania Malta ing endi ana loro hotel sing bisa dipilih, utawa, seneng ngaso ing kutha ing properti utama London.

Tarif Black Friday Weekend ditawakake ing:

  • Corinthia Hotel Budapest
  • Hotel Lisboa Lisbon
  • Corinthia Hotel London
  • Corinthia Palace Hotel & Spa, Malta
  • Hotel Corin ing Prague
  • Hotel Corinto St George's Bay, Malta
  • Hotel Corinto St Petersburg

Kamar sing bisa dipesen antara Kamis, 22 November, lan Selasa, 27 November 2018, lan tarif spesial ditrapake kanggo nganti 30 April 2019.

Kanggo informasi luwih lengkap klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.