Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Education News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Stroke: CEO Otoritas Pariwisata Zimbabwe Karikoga Kaseke

KARIKOGA-KASEKE11-300x252
KARIKOGA-KASEKE11-300x252
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepala pejabat eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) Karikoga Kaseke kena stroke awal esuk wingi miturut sumber eTN sing bisa dipercaya.

Print Friendly, PDF & Email

Kepala pejabat eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) Karikoga Kaseke kena stroke awal esuk wingi miturut sumber eTN sing bisa dipercaya.

Sumber ujar manawa Kaseke sing ora duwe gangguan wiwitane diakoni ing Corporate 24 Medical Center kanthi komunikasi cacat banget. Dheweke tetep lara lan wis ditransfer menyang Pusat Trauma Borrowdale.

Bubar eTN dilaporake, ing Kepala pejabat eksekutif ZTA bakal ninggalake Otoritas Pariwisata Zimbabwe. Dheweke wis nglakokake ZTA suwene 13 taun.

Kaseke wis misuwur dadi vokal banget. Rong minggu kepungkur, bisnis mandheg ing hotel Harare wingi sawise pejabat pejabat eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) Karikoga Kaseke dikandhani yen gelas jus jeruk sing kurang saka 400 ml wis nuwuhake $ 10.

Kru Berita Harian ana ing hotel sing nganakake bisnis liyane nalika Kaseke melu-melu karo staf hotel lan banjur ditawani gelas jus sing padha kanggo $ 5 amarga "status".

Kaseke nolak tawaran kasebut kanggo njaluk manajer umum sing teka ing lokasi kasebut mung meksa "Pak, regane $ 10, jus anyar sing diperes."

Sawise digulingake pamrentahan pungkasan, Kaseke tetep bisa njaga tugas ing ZTA, nanging dadi kekuwatan kanggo nyuarakake mantan Menteri Pariwisata Walter Mzembi. Dheweke minangka salah sawijining penasihat utama Mzembi lan dadi salah sawijining penasihat utama menteri saiki Priscah Mupfumira sawise rezim diganti. Iki bisa uga ndadekake dheweke bisa njaga jabatane sing saiki mutusake lunga menyang jabatan pegawai negeri liyane ing pamrentah Zimbabwe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.