Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Resorts Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Resor Soneva kanggo mbukak pesawat laut anyar

0a1-80
0a1-80
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otter DHC-6 Kembar, sing biasane duwe kursi 19, wis rampung dirombak dening Grup IKHANA ing Kanada, dicet kanthi merek Soneva ing kain wungu sing mewah ing njaba, lan dilengkapi interior interior krom lan ungu anyar.

Operator resor mewah Soneva ngumumake manawa bakal nerbitake seaplane Twin Otter 10 kursi anyar ing Maladewa. Pesawat anyar kasebut, sing bakal dioperasikake ing pertengahan Desember, bakal ngeterake tamu bali menyang Soneva saka Bandara Internasional Malé menyang Soneva Fushi ing Baa Atoll lan Soneva Jani ing Atol Noonu Maldives.

Pesawat Twin Otter minangka pesawat performa paling apik kanggo operasi ing Maladewa amarga kemampuan ndharat lan kebangkrutan (STOL) sing cendhak, sing nggawe pesawat apungan sing ideal nalika ngeterake banyu luwih cepet. DHC-6 Twin Otters duwe kisaran rata-rata 886 mil, kacepetan paling dhuwur 184 mil per jam, kecepatan pelayaran 173 mil per jam lan sayap 66 kaki.

Model undercarriage roda tiga pesawat iki, rekor keamanan sing luar biasa, mesin turboprop kembar lan tingkat pendakian sing dhuwur ndadekake maskapai penumpang komuter sing sukses uga pesawat kargo lan medevac. Twin Otter wis misuwur karo operasi skydiving komersial, lan digunakake dening Tim Parachute Tentara Amerika Serikat lan Skuadron Latihan Flying 98th Angkatan Udara Amerika Serikat.

Pesawat Soneva saiki lagi mlaku-mlaku saka Kanada nyabrang Greenland menyang Islandia kanthi siji hop, banjur liwat Eropa lan Timur Tengah, sadurunge mlebu ing Maladewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov