Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Plancongan Bisnis Warta Fashion News Pariwisata transportasi

Vietjet menang penghargaan “Lemari Penerbangan Penerbangan Paling Apik ing Asia” 2018

Pilih basa sampeyan
0a1a-91
0a1a-91
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietjet diajeni karo ”Lemari Penerbangan Penerbangan Paling Apik Asia” ing Upacara Gala sing dianakake dening SAIKI Travel Asia Awards, ing Chengdu, China. Asil kasebut diumumake adhedhasar swara nyata dening para pamaca lan hakim.

Seragam Vietjet dirancang dening desainer Eropa adhedhasar ide seragam cadet tentara muda. Kanggo pramugari wanita, kaos abang gaya, tali busur, celana pendek nganggo topi kotak-kotak lan aksesoris kayata swiwi mabur, lencana, sabuk coklat lan sepatu abang sing apik banget. Ing mangsa adhem, rompi kasebut cocog karo kathok cendhak kanggo nggawa rasa enom, seger. Klambi pria ora mung pinter nanging uga dinamis nganggo celana ireng, sepatu bisnis lan kaos abang sing apik.

Seragam Vietjet selaras karo gaya modern lan tradisional, sing nggawe klambi istirahat, ngluwihi kerangka seragam normal. Iki ndadekake keunikan lan tampilan anyar, nuduhake semangat muda, inovatif, lan inspirasi Vietnam kanggo nelukake lan nyambung langit.

Ing taun kepungkur, Vietjet uga diajeni ing limang maskapai paling dhuwur kanthi kru kabin sing paling apik, sejajar karo Singapore Airlines, Air France lan Emirat. Asil kasebut dipilih publik ing vivalifestyleandtravel.com Kanada, situs web gaya urip lan lelungan.

Wiwit taun 2012, SAIKI Travel Asia Awards saben taun ngurmati panyedhiya layanan wisata luar biasa ing saindenging wilayah Asia-Pasifik. Ing taun iki, SAIKI Travel Asia Awards nerusake penghargaan kanggo sektor pariwisata mewah kalebu hotel mewah lan resort… Sorotan taun iki ora mung jumlah peserta sing milih, nanging uga pengaruh sing signifikan saka nominasi lan penghargaan. Iki bakal mbantu nambah produk lan layanan ing industri.

Ngarah dadi maskapai konsumen, Vietjet terus mbukak akeh rute anyar, nambah pesawat liyane, nandur modhal teknologi modern, nalika nawakake produk lan layanan tambahan kanggo nglayani kabeh panjaluk pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov