Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Tionghoa sing pulih luwih apik tinimbang liyane ing saindenging jagad

Hotel Tionghoa sing pulih luwih apik tinimbang liyane ing saindenging jagad
Hotel Tionghoa sing pulih luwih apik tinimbang liyane ing saindenging jagad
ditulis dening Harry S. Johnson

Coronavirus pandemi ngilangi industri perhotelan global ing saindenging jagad, nanging kacepetan pamulihan kinerja hotel pasca COVID-19 ketoke gumantung saka dununge. 

Data saka perusahaan riset hotel STR nunjukake, wiwit wulan April nganti November, kinerja hotel ing China pulih luwih apik tinimbang liyane ing saindenging jagad. 

Tingkat panginepan minggon ing hotel ing China yaiku 61.7% ing pungkasan wulan November, banjur Timur Tengah (51%), Amerika Serikat (35.7%) lan Amerika Tengah & Selatan (32.3%).

Pendhudhukan hotel ing China ngalami pasang surut ing wulan Juli, September lan Oktober, nanging umume wis wiwit tanggal Februari.  

Pola kinerja beda-beda luwih akeh ing belahan bumi sisih kidul. Amerika Tengah lan Selatan durung bisa mbalekake maneh, dene Afrika lan Oseania pancen tetep ana ing tahap dataran tinggi.

Kanggo umume wilayah Asia Pasifik, crita babagan pemulihan gumantung saka pira panjaluk domestik sing bisa nyopir negara kasebut. Negara-negara sing gumantung karo turis kayata Kamboja lan Laos ngupayakake golek pendhudhuk saka lemah. Pendudukan Oktober gagal nganti 20% ing kalorone pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.