24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Billund salam kaping pisanan saka papat tautan ibukutha Eropa sing anyar

0a1-81
0a1-81
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wis nyambung menyang 15 ibukutha Eropa, Bandara Billund wis menehi sambutan saka papat rute anyar menyang ibukutha ing benua kasebut. Dina Minggu 18 November, Wizz Air miwiti layanan kaping pindho saben minggu saka Wina sing bakal digunakake ing dina Rebo lan Minggu, dadi jadwal kaping papat mingguan kanggo wiwitan musim panas taun ngarep. Operator kasebut uga bakal miwiti layanan menyang Kiev ing wulan Maret, tegese bakal nawakake total sangang rute saka bandara ing taun 2019. Bebarengan karo komitmen Wizz Air menyang Billund, maskapai biaya murah paling gedhe (LCC) Eropa, Ryanair, bakal nambah penerbangan menyang Prague lan Edinburgh ing wulan April taun ngarep, ngetung rute saka Billund dadi 15.

"Iki apik banget kanggo Billund, lan wilayah Denmark Tengah lan Kulon Kulon, yaiku duwe penerbangan langsung menyang ibukutha Austria, Ukraina, Republik Ceko lan Skotlandia, sing mbuktekake manawa Bandara Billund bakal terus ngupayakake nggawe sumur jaringan sing dikembangake kanggo para penumpang, "komentar Jan Hessellund, CEO, Bandara Billund. "Tujuan kasebut bebarengan ndeleng 55,000 penumpang tahunan sing kudu pesawat ora langsung saka Billund, mula apik banget yen Wizz Air lan Ryanair nambahake rute kasebut kanggo ndhukung kebutuhan sing luwih akeh kanggo layanan langsung saka wilayah kasebut."

Pangembangan rute paling anyar kanggo Billund kalebu taun sing sukses ing bandara. Iki narik layanan saka rong maskapai anyar, kanthi Widerøe miwiti penerbangan saka Bergen, dene LOT Polish Airlines dadi operator hub bandara nomer 11 ing Denmark, gabung karo airBaltic (Riga), Air France (Paris CDG), British Airways (London Heathrow), Brussels Maskapai penerbangan (Brussel), Finnair (Helsinki), Icelandair (Reykjavik / Keflavik), KLM (Amsterdam), Lufthansa (Frankfurt), SAS (Copenhagen, Oslo Gardermoen lan Stockholm Arlanda) lan Turkish Airlines (Istanbul Atatürk). "Kanggo bandara sing ngatasi luwih saka telung yuta penumpang setaun, supaya layanan kasebut disorot yen Billund duwe salah sawijining portofolio pelanggan maskapai penerbangan paling beda ing gerbang regional paling misuwur ing Eropa."

Bandara iki uga diganjar taun iki amarga kerja keras ing pemasaran menyang maskapai, menang penghargaan pemasaran Rute Eropa ing kategori penumpang 'kurang saka 4 yuta' ing acara tahunan. "2018 wis dadi taun sing sukses lan menang liyane ing Bandara Billund, lan aku yakin manawa 2019 bakal sukses," ujare Hessellund. "Kita ngarep-arep terus kerja bareng Wizz Air, Ryanair, operator liyane sing ana lan anyar babagan ngembangake macem-macem tujuan Billund lan menehi penumpang kesempatan sing paling apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov