Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penasihat Pariwisata Kuba Anyar kanggo Italia

Pilih basa sampeyan
Madelen-Gonzalez-Pardo-Sanchez
Madelen-Gonzalez-Pardo-Sanchez

Menteri Pariwisata Kuba, Manuel Marrero Cruz, nampilake anggota dewan pariwisata Kuba anyar ing Italia - Madelen Gonzalez-Pardo Sanchez, sing ditemtokake minangka profesional senior. Kanggo dheweke, dheweke duwe tugas internasional sing penting lan ngerti babagan dunia pariwisata.

Saka Roma, Ibu Gonzalez-Pardo Sanchez bakal diaktifake kanggo nindakake rapat lan perjanjian karo operator tur, maskapai, lan agensi perjalanan, uga ngrencanakake inisiatif co-marketing lan investasi pariwara.

Strategi Menteri kasebut yaiku kanggo ngatasi, sawetara kesulitan sing dijupuk saka keputusan sing ora apik sing ngatur blok ekonomi lan finansial sing ditindakake dening Amerika Serikat lan fokus ing peningkatan kehadiran turis ing Kuba sing wiwit ana wiwit wiwitan taun 2018. Strategi kasebut ngramal liwat 4 yuta pengunjung ing pungkasan taun iki.

Turis Italia wis ana sejarah ing pulau kasebut, lan nganti 2017 kanthi 228,000 pengunjung, nuduhake minat anyar ing Kuba sawise ngalami penurunan.

Ing 10 wulan pisanan 2018, ana 147,900 wong Italia sing ana ing Isla Grande. "Kita ngandelake potensial iki, sing aliran kasebut disebarake sajrone macem-macem musim ing taun iki," ujare menteri kasebut.

Ing rencana pemasaran Manuel Marrero, investasi jangka pendek dibentuk kalebu fasilitas hotel ing macem-macem kategori.

Sawetara wis rampung ing Cayo Largo ing Villa Coral-Soledad, ing Isla del Sur, lan ing Villa Linda Mar. Internasional 1st Varadero bakal diresmekake mengko. Iki nyorot diluncurake maneh ing kabeh bidang perhotelan, kalebu kualitas layanan sing ditawakake staf.

Investasi direncanakake kanggo ningkatake kualitas tujuan Kuba uga ing transportasi udara lan bandara. Blu Panorama bakal komisi loro Boeing 737, lan kanggo transportasi kutha, 8,000 mobil anyar bakal disewa.

Investasi uga dilebokake ing bidang informasi digital - situs "Kuba nawakake" diwiwiti saka portal resmi cuba.travel kanggo pemasaran lan e-commerce lan cubamaps.com nyedhiyakake luwih saka 15,000 papan sing disenengi para turis, sing bakal dadi 25,000 mengko. Pungkasan, bakal ana kehadiran kuat ing jaringan sosial utama, difasilitasi kanthi nambah jangkoan Wi-Fi.

Kabeh iki, jarene menteri, wis dileksanakake kanggo modernisasi pulau kasebut wiwit saka layanan sing diarepake para turis. Para tamu Pameran Pariwisata Kuba, sing bakal ditindakake ing ibukota ing taun 2019, bakal entuk hak istimewa kanggo nekani perayaan kanggo ulang taun kaping 500 nalika madege Havana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.