Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotel Protea dening Marriott kanggo mbukak hotel nomer loro ing Ghana

Pilih basa sampeyan
0a1-88
0a1-88
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Protea Hotels by Marriott, bagean saka Marriott International, Inc., ngumumake mlebu Protea Hotel dening Marriott Accra, Bandara Kotoka, hotel nomer loro ing merek ing Ghana lan Hotel Protea pertama dening Marriott ing ibukota Accra. Diduweni dening Baobab Hotels & Resorts sing dadi anak perusahaan saka YAMUSAH Group, hotel kasebut bakal dununge strategis ing area perumahan bandara bergengsi ing Accra. Mung 1.5 kilometer saka Bandara Internasional Kotoka, hotel kasebut uga cedhak karo simpul diplomatik, pamrentah lan komersial utama.

"Pertumbuhan ekonomi sing terus-terusan ing Afrika ndorong investasi sing luwih gedhe ing bawana, lan Ghana kabukten dadi daya tarik investasi. Protea Hotels by Marriott, minangka salah sawijining merek hotel paling apik ing Afrika lan kita seneng miwiti debut merek ing kutha Accra sing rame lan dinamis. Hotel kasebut bakal nyukupi kebutuhan panginepan sing apik ing kutha kasebut, kanggo bisnis uga para plancongan plancongan, ”ujare Volker Heiden, Wakil Presiden Protea Hotels by Marriott, Marriott International, Timur Tengah lan Afrika.

Miturut Pak Zibrim Yamusah, Presiden lan CEO Grup YAMUSAH, "Kita seneng bisa bermitra karo Marriott International nggawa merek Protea Hotels by Marriott menyang Accra. Ekuitas lan kesadaran regional merek sing kuat ditambah karo distribusi global Marriott International lan kekuwatan program kasetyane, kita percaya, minangka kombinasi kuat sing bakal mbantu nyedhiyakake hotel lan bisnis. ”

Protea Hotel by Marriott Accra Kokota Airport bakal dadi hotel sing umume 17 lantai, restoran, bar lan ruang santai, fasilitas konferensi lan rapat cilik, ruang kru udara, gymnasium lan bar kolam renang lan atap kanthi pemandangan kutha sing ora terganggu. Kanthi lokasi strategis lan macem-macem fasilitas sing ditawakake, hotel iki bakal cocog kanggo para plancong bisnis lan plancongan, uga kru maskapai lan komunitas lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov