24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Teknologi transportasi

Czech Airlines Technics mlebu musim kanthi hangar anyar

0a1-90
0a1-90
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Czech Airlines Technics (CSAT), sawijining perusahaan anak saka Prague Airport Group, kanthi resmi ngluncurake musim pangopènan lan ndandani pesawat kanthi hangar anyar kanggo pangopènan jalur ing bandara Prague. Amarga dibangun papan sing ngelawan Hangar F sing ana, kapasitas pangopènan basis perusahaan uga saya tambah. Ing taun kepungkur, karyawan CSAT nindakake luwih saka 120 proyek pemeliharaan pangkalan kanggo sawetara maskapai. Investasi tambahan kanggo akuisisi ruang anyar, set gear landing lan sertifikasi kanggo pesawat liyane bakal direncanakake mbesuk.

"Perusahaan kasebut ngetutake strategi jangka panjang sing fokus ing pangembangan kabeh papat divisi bisnis utama, yaiku pangopènan basis, garis, komponen lan peralatan pendaratan. Hasil ekonomi lan minat maskapai ing layanan berkualitas tinggi negesake manawa tren wis disetel kanthi bener. Investasi kanggo pambangunan hangar anyar, peralatan khusus, teknologi IT lan set peralatan pendaratan, uga peralatan kanggo mandhiri pangkalan tambahan, minangka kunci kanggo nambah daya saing pasar pangopènan pesawat, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Dewan. Direksi Bandara Prague, pemegang saham CSAT. "Mung sawetara taun, kita wis bisa ngowahi perusahaan dadi organisasi perawatan independen sing nawakake layanan rumit kanggo sawetara pelanggan penting," tambah Rehor.

Perusahaan kasebut mutusake nggawe hangar anyar ing papan Bandara Václav Havel Prague kanggo keperluan perawatan garis. Utamane dirancang kanggo cek pangopènan tingkat sing luwih murah, hangar ana ing sacedhake hangar asli sing digunakake perusahaan lan dirancang kanggo pesawat Boeing 737, Airbus A320 Family utawa ATR. Pambangun hangar anyar, sing diarani Hangar S, diwiwiti wulan September 2017 lan rampung ing musim semi iki. Sawise kabeh inspeksi lan disetujoni Otoritas Penerbangan Sipil Republik Ceko, hangar anyar wis mboko sithik ngluncurake operasine. Wis sukses diuji nalika musim panas sing dhuwur.

"Kita ngupayakake pangopènan baris ing Republik Ceko lan ing Slowakia, ing kana uga operasi. Kita nyedhiyakake layanan kanggo luwih saka 85% maskapai sing beroperasi ing Bandara Prague. Pentinge segmen kanggo CSAT uga wis dikonfirmasi kanthi ngluncurake operasi hangar anyar. Kita nyedhiyakake layanan kanggo macem-macem pelanggan, saka penerbangan biasa nganti charter lan penerbangan pamrentah. Sajrone segmen kasebut, kita ngurus akeh jinis pesawat, wiwit awak sempit utawa amba, "ujare Pavel Hales, Ketua Direksi Teknika Czech Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov