Airlines Airport Breaking News Finlandia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi

Finnair mlebu persetujuan karo Saber Corporation

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1-8
0a1a1a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Finnair, maskapai kapal induk Finlandia, wis nandatangani perjanjian karo Saber Corporation kanggo ndhistribusikake pilihan tarif sing bermerek. Luwih saka 425,000 agen lelungan sing gegandhengan karo Saber ing saindenging jagad saiki bakal bisa blanja lan pesen tarif maskapai penerbangan kasebut, nawakake pilihan lan personalisasi luwih akeh kanggo para wisatawan sing pesenan liwat saluran apa wae.

Nggunakake Saber Red Workspace, agen perjalanan bisa kanthi gampang ndeleng lan memesan tambahan sing kalebu ing saben beya sing duwe merek Finnair, menehi pilihan lan fleksibilitas marang para pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan masing-masing. Liwat Saber Red Workspace anyar, para agen saiki uga bisa ndeleng penawaran adhedhasar NDC bebarengan karo konten tradisional. Saber ngluncurake API sing aktif layanan lan kapabilitas sing ditingkatake ing Saber Red Workspace sing ngidini para pelanggan bisa tuku lan pesen konten NDC bebarengan karo konten tradisional.

"Minangka salah sawijining maskapai penerbangan paling maju ing Eropa, kita ngerti manawa para turis pengin nambah pilihan lan transparansi nalika nindakake penerbangan," ujare Kalle Immonen, kepala distribusi, Finnair. “Pelancong saiki duwe kebutuhan sing unik, lan padha seneng tuku pengalaman pribadi kaya produk premium. Kita terus-terusan ngembangake produk lan layanan sing ditawakake para penumpang, lan ngakoni manawa level dhuwur layanan sing padha kudu kasedhiya kanggo para plancong liwat saluran sing dipilih. Kanthi jaringan agensi pariwara global, Saber minangka mitra sing cocog kanggo nulungi kita supaya bisa pasang rega kanthi cara sing dikarepake lan bisa nggayuh lelungan ing saindenging jagad. ”

Saka pusat penerbangan ing Bandar Udara Internasional Helsinki, Finnair nglayani luwih saka 130 tujuan ing saindenging jagad lan duwe spesialisasi kanggo nyambungake kutha-kutha Eropa karo wilayah-wilayah Asia ing rute Lor sing luwih cendhek.

"Bubar ngrayakake ulang taune kaping 90, Finnair minangka salah sawijining maskapai sing paling mantep ing Skandinavia lan duwe janji merek sing jelas ing balik layanan sing diwenehake," ujare Alessandro Ciancimino, wakil presiden, garis bisnis, Saber. "Kita bangga bisa mbantu Finnair supaya bisa menehi pilihan lan personalisasi tambah kanggo para turis. Pelancong saya nuntut pilihan sing padha liwat saluran pesenan langsung lan ora langsung. Kanthi nggawe tarif rego sing kasedhiya liwat Saber, Finnair bakal duwe akses menyang jaringan turis global sing ora ana tandhingane, ngrewangi saingan kanthi efektif karo operator internasional liyane. ”

Pasar lelungan Sabre nduweni peran penting kanggo nggampangake pemasaran lan adol tarif, kamar hotel, mobil sewaan, karcis rel lan jinis lelungan liyane menyang luwih saka 425,000 agen perjalanan lan ewonan perusahaan sing nggunakake blanja, pesen lan ngatur lelungan. Iki minangka salah sawijining pasar paling gedhe ing donya, kanthi ngolah luwih saka udakara $ 120 milyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov