Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kroasia Mexico Breaking News Warta Breaking Selandia Anyar News Warta Breaking Sri Lanka Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tujuan plancongan tanpa leren kanggo petualang

ngulandara
ngulandara
ditulis dening editor

Nalika lelungan, sawetara wong ora seneng liyane tinimbang santai ing pantai sing apik; liyane seneng nyinau budaya lokal; lan sawetara mung nggoleki petualangan kabeh-metu. Yen sing terakhir yaiku sing cocog karo sampeyan, mula sampeyan mesthi golek-golek kanggo golek lokasi sabanjure. Ya, bungkus tas sampeyan, jupuk GoPro lan rencanakake lelungan sabanjure menyang salah sawijining limang tujuan plancongan tanpa mandheg kanggo petualangan kasebut.

  • Thailand

Tanah candhi emas, tebing watu watu gamping lan pesta liar; Thailand nawakake perpaduan sing nyenengake, nyenengake lan narik kawigaten. Menawa metu saka lalu lintas ing tuk tuk ing kutha Bangkok sing rame, mlaku liwat alas ijo sing padhet ing bukit Chiang Mai sisih lor utawa mlumpat saka pulau menyang pulau ing prau partai ing sisih kidul negara kasebut. Langkah urip cepet ing kene lan sampeyan bakal seneng nunggang perjalanan.

  • Croatia

Popularitas saya suwe saya akeh, negara Kroasia sing narik napas minangka papan perlindungan para petualang. Nyewa mobil saka kayak lan nemokake Pesisir Dalmatian sing nggumunake, kayak segara ing saubenging pirang-pirang pulau sing apik utawa priksa kabeh lokasi syuting kanggo seri populer, Game of Thrones. Apa sampeyan ngerti manawa kutha sejarah Dubrovnik dadi King's Landing? Ana akeh situs sing bisa dingerteni saka acara sing ditampilake ing saindenging negara.

  • New Zealand

Selandia Baru minangka negara babagan pengalaman sing diiseni adrenalin lan sampeyan bakal kepenak karo kaendahan alam sing mbebayani, sing nyedhiyakake akeh petualangan sing apik tenan. Sampeyan bisa lelungan ing saindenging pulau sisih lor lan kidul sing misuwur Pengalaman Kiwi bus wisata hop-hop hop-off utawa, kanggo petualangan utama, nyewa campervan lan njelajah samubarang kanthi pas. Mlumpat menyang bungee ing Queenstown, ngambang liwat Gua Waitomo Glowworm banjur munggah menyang ndhuwur gletser Franz Josef.

  • Mexico

Meksiko duwe pantai pasir putih sing durung ditemtokake, sejarah lan hiburan ing wayah wengi kaya liyane. Menek ing ndhuwur pucuk piramida El Castillo ing reruntuhan Chichen Itza Mayan, garis zip ing sadhuwure pucuk ing Xplor utawa nyilem ing jero banyu sing jelas kristal ing cenote lemah ing sadawane Semenanjung Yucatan. Sawise srengenge surup, terusake pesta kasebut ing wayah wengi ing Coco Bongo ing Cancun.

  • Sri Lanka

Sri Lanka bisa uga rada sithik, nanging akeh sing bisa dijelajah ing pulau sing apik iki ing sisih kidul India. Nyewa pandhuan pribadi kanggo nggawa sampeyan saka papan lan papan supaya bisa nguntungake ngulandara lan sinau saka warga lokal. Menek menyang ndhuwur misuwur Sigiriya Bèntèng rock kuna iku kudu mutlak kanggo panorama luar biasa saka ndhuwur. Kaya ing safari liwat Taman Nasional Yala lan ngawasi gajah, baya lan macan tutul.

Dadi arep menyang endi? Muga-muga salah sawijining tujuan ing ndhuwur narik kawigaten lan bakal dadi tujuan lelungan sabanjure ing dhaptar ember petualangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.