Argentina Breaking News Breaking News Indonesia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Donya Ana ing kene: Hilton nuduhake cara karo acara sing disinkronake

Pilih basa sampeyan
20181121_2306628-1
20181121_2306628-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hilton, nggawe tagline merek "The World is Right Here" liwat acara sing disinkronake ing properti ing Wangfujing ing Beijing lan Danau Yunnan'sFuxian.

Print Friendly, PDF & Email

Hilton nggawe tagline merek "World is Right Here" liwat a diselarasake acara ing properti ing Beijing Wangfujing lan Yunnan ikuTlaga Fuxian. Acara kasebut, sing bisa ditindakake kanthi teknologi Telepresence, ngidini para tamu bisa ndeleng gambar para peserta sing padha ukuran ing tujuan kasebut, bisa saling sesambungan liwat antarmuka digital sing disesuaikan, lan foto bareng. Dirancang kanggo menehi inspirasi marang para turis Tiongkok kanggo nemokake jagad iki kanthi jejak global merek luwih saka 575 hotel ing 79 negara lan wilayah ing saindenging enem bawana, Hilton Hotel & Resorts mbukak kunci pengalaman luar biasa kanggo para tamu.

Amarga industri pariwisata terus berkembang, Tiongkok Luwih gedhe nampilake Hilton kanthi pasar paling gedhe ing sanjabane AS, lan saiki dadi 50 properti Hotel & Resor Hilton, kanthi Tambahan 64 hotel ing pipa kasebut. Hilton tujuane ngundang para wisatawan China kanggo nemokake pengalaman asli ing saindenging jagad, kanthi 179 properti liyane ing pipa kasebut kanthi global. Ing pungkasan taun 2018, merek iki bakal mbukak 19 hotel liyane.

Wendy Huang, Wakil Presiden Senior lan Direktur Komersial ing Hilton Greater China lan Mongolia, ujar, "Pelancong Tionghoa saiki golek pengalaman lelungan siji-sijine. Hotel lan resort kita ditemokake ing tujuan sing paling akeh digoleki ing donya wiwit saka Buenos Aires lan Barcelona, kanggo Beijing lan Bali. Kanthi anane merek ing saindenging jagad, kita bisa nyukupi kabutuhan para plancong Tionghoa sing kepengin nemokake sejarah, seni & budaya, alam, macem-macem masakan, lan liya-liyane. ”

Kampanye Merek Global "World is Right Here"

Ing wulan Desember 2017, Hilton Hotels & Resorts nerbitake kertas biru kanthi judhul, "World of the Modern Modern Chinese Traveller is Right Here," sing nganalisa faktor sing nyebabake prilaku lan pilihan para turis Tionghoa. Sanalika, merek kasebut ngluncurake pariwara ing sawetara bandara paling sibuk ing negara kasebut. Terusake kampanye merek iki, acara "Beijing Meets Yunnan" nggunakake teknologi inovatif kanggo ngidini para tamu ing kaloro tujuan kasebut bisa ketemu saben liyane kanthi ukuran urip.

"Beijing lan Yunnan kalorone paling ayu ing wulan Oktober. Yunnan minangka salah sawijining buaian peradaban manungsa, kanthi pemandangan sing apik lan maneka warna minoritas budaya sing nyedhiyakake kesempatan eksplorasi sing akeh, "jarene Wendy Huang, Wakil Presiden Senior lan Direktur Komersial ing Hilton Greater China lan Mongolia. “Bejing, minangka ibukutha negara, ing ngendi sejarah, seni, lan budaya kuna bisa lenggah kanthi modernitas lan teknologi canggih. Interaksi wektu nyata iki nyambungake rong tujuan kasebut, saengga para tamu bisa ngerti luwih akeh babagan macem-macem pengalaman sing diwenehake. "

Minangka salah sawijining jeneng sing paling misuwur ing industri kasebut, Hilton Hotel & Resorts bakal ngrayakake ulang taune sing kaping 100 taun ngarep, lan bakal terus nyengkuyung para turis njelajah jagad iki liwat jejak global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.