Asosiasi Warta Warta Breaking Botswana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan

WTTC nampi Organisasi Pariwisata Botswana minangka Mitra Tujuan sing anyar

0a1a-107
0a1a-107
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) dina iki nyambut gawe karo Organisasi Pariwisata Botswana (BTO), minangka anggota paling anyar lan Mitra Tujuan pertama saka Afrika.

BTO gabung karo rekan-rekan saka pejabat pariwisata ing Amerika Utara, Timur Tengah lan Eropa dadi Mitra Destinasi organisasi kaping enem wiwit ngluncurake kategori Keanggotaan ing wulan April ing KTT Global 2018 ing Buenos Aires.

WTTC nggambarake sektor pribadi Pariwisata & Pariwisata global lan kategori keanggotaan paling anyar, Mitra Tujuan, nggedhekake swarane Organisasi Pariwisata Nasional (NTO) lan Organisasi Manajemen Destinasi (DMO) utama saka saindenging jagad.

Gloria Guevara, Presiden lan CEO, WTTC, ujar, "Aku seneng nampi Organisasi Pariwisata Botswana minangka Mitra Destinasi Afrika pertama WTTC. Perjalanan & Pariwisata minangka bagean penting ing ekonomi Botswana sing nyumbang 11.5% ekonomi negara ing taun kepungkur lan duwe 76,000 lapangan kerja. ”

"Gawan Organisasi Pariwisata Botswana minangka Mitra Destinasi mbantu nggedhekake representasi WTTC tumrap sektor Pariwisata & Pariwisata global, saengga kita bisa nganjurake aktor pariwisata kanthi efektif lan masalah utama ing saindenging jagad."

Zibanani Hubona, Kepala Pejabat Eksekutif, BTO, ujar: "Kita seneng bisa gabung karo badan pariwisata sing misuwur ing jagad iki. Keanggotaan kita bakal ngidini kita nambah swara kanggo panjaluk pariwisata berkelanjutan, lan entuk manfaat komunitas global dadi agenda utama pembangunan pariwisata. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov