Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Industri Hospitality Warta Breaking Maladewa Warta Industri Rapat News Pariwisata

PATA ngumumake teknik hacking tuwuh kanggo para profesional industri ing Maladewa

0a1a-111
0a1a-111
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanggo nanggepi sukses Program Mbangun Kapasitas Manungsa PATA kaping pisanan ing Maladewa tanggal 12-17 Juli 2017, Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik (PATA) nganakake Program Pembangunan Kapasitas Manusia PATA nomer loro kanthi tema 'Peretasan Wutah: Cara Ngukur Bisnis Sampeyan Eksponensial 'tanggal 22 November 2018 ing Paradise Island Resort Maldives.

Acara kasebut, dipimpin karo kemitraan karo Maldives Association of Travel Agents and Tour Operators (MATATO), nggabungake 50 profesional industri perjalanan ing Maladewa. Makili PATA yaiku CEO Dr. Mario Hardy lan Direktur - Pengembangan Modal Manusia Ibu Parita Niemwongse.

Lokakarya intensif sedina kasebut nyedhiyakake para peserta program pelatihan interaktif sing nggabungake serangkaian sesi kelas sing ditindakake dening para ahli industri plancongan terkemuka ditambah karo kegiyatan praktis, tugas kelompok lan kesempatan jaringan. Konten program adhedhasar sukses PATAcademy-HCD ing Hub Engagement Association ing Bangkok.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar, "Kita seneng bisa duwe kesempatan kanggo bermitra maneh karo MATATO kanggo nganakake Program Pembangunan Kapasitas Manusia PATA ing Maladewa. Tema program taun iki, 'Growth Hacking', minangka perpanjangan sampurna saka program pertama sing dianakake taun kepungkur ing 'Exploring the Art of Storytelling' amarga nantang organisasi supaya eksprimen lan makarya strategi pemasaran lan sales tradisional supaya fokus ing pertumbuhan . "

Pak Abdulla Ghiyaz, Presiden - MATATO ujar, "MATATO bangga banget bisa kerja sama karo PATA kanggo kaping pindho nggawa program Pengembangan Modal Manusia PATA ing Maladewa. Sukses lan umpan balik saka sing pertama taun kepungkur nggawe dalan bisa dadi acara tahunan ing Maladewa. Partisipasi taun iki luwih apik tinimbang taun kepungkur, lan muga-muga bisa menehi kesempatan kanggo luwih akeh acara PATA ing Maladewa ”

Pembicara ing program rong dina kasebut kalebu Pak Stu Lloyd, Chief Hotheads - Inovasi Hotheads, Hong Kong SAR lan Ibu Vi Oparad, Country Manager - StoreHub, Thailand.

Ibu Vi Oparad ujar, "Kanggo sesiku, aku ngarep-arep peserta supaya: ngerti kahanan ruang video digital saiki, milih kerangka kerja sing tepat kanggo hack kerajinan pesen, lan skala merek liwat saluran video digital. Lan pungkasan sesi, para peserta kudu duwe: prototipe video online sing bisa digunakake minangka titik wiwitan pangembangan mbesuk. "

Stu Lloyd nambah, "Hacking Wutah minangka pola pikir optimalisasi. Apa bisa ngetrapake bisnis lan entuk luwih akeh keterlibatan utawa bathi saka apa sing ditindakake? Diwiwiti karo sikap eksperimen lan rasa ora marem karo status quo, lan sikap supaya kabeh produk, layanan, lan solusi bisa ditambah. Kita mung ora ngerti kepiye - mula kita kudu nyoba akeh kanggo ndeleng apa sing bakal bisa luwih apik tinimbang sing saiki ditindakake. Iki bisa uga saka model penghasilan nganti warna tombol hyperlink. "

Program Mbangun Kapasitas Manungsa PATA minangka inisiatif in-house / outreach kanggo Human Capital Development (HCD) ing spektrum plancongan lan pariwisata sing jembar. Nggunakake jaringan PATA kanggo pimpinan industri berbakat ing saindenging jagad, Program ngrancang lan nganakake lokakarya pelatihan khusus kanggo instansi pamrentah, organisasi non-pemerintah, lembaga akademik lan bisnis sektor swasta.

Pelatihan kasebut disedhiyakake kanthi teknik pembelajaran pendhidhikan diwasa kanthi inovatif kalebu studi kasus, latihan klompok, diskusi klompok, presentasi instruktur lan kunjungan situs.

Fasilitator nggawa ilmu, pengalaman lan keahlian saka maneka sektor bisnis lan dijupuk saka jaringan PATA sing jembar lan mantep ing industri pariwisata lan liya-liyane.

PATA ngrancang lan koordinasi lokakarya kasebut, nyedhiyakake ahli sing dadi timbal lan moderat ing antarane para peserta lan menehi perspektif lan pengalaman dhewe. Konten lan agenda ing lokakarya, kalebu profil becik lan jumlah peserta, dikembangake dening PATA kanthi kolaborasi raket karo lembaga utawa organisasi utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov