Airlines Airport Warta Breaking Travel India Breaking News News Warta Breaking Sri Lanka transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

SriLankan Airlines ngembangake layanan menyang India

Subhash-Goyal-photo__1_
Subhash-Goyal-photo__1_
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

SriLankan Airlines duwe rencana nambah jaringan ing India, sing wis mabur nganti 13 poin. Garis bangsa pulau duwe hak mabur menyang 25 kutha.

Chinthaka Weerasinghe, Manajer maskapai India Lor, ujar manawa ing Delhi tanggal 23 November manawa ana latihan kanggo ngenali stasiun-stasiun anyar kasebut, nanging durung ana keputusan sing dijupuk.

Faktor beban luwih saka 90 persen, jarene, nambahake yen sajrone dekade pungkasan, stasiun lan frekuensi wis ditambah. Dheweke lan Subhash Goyal, GSA, ujar media ing perayaan 25 taun link Colombo-Delhi, manawa garis kasebut duwe peran penting kanggo ningkatake hubungan antarane negara kasebut.

Manajer ujar manawa MICE, pesta pernikahan, lan wisata Ramayan minangka wilayah sing dorong, kajaba hiburan. Goyal uga ngomong babagan kesempatan investasi.

STIC Travels lan SriLankan wis nikmati sesambetan sing dawa banget.

Jalur kasebut duwe rong penerbangan saben dina saka Delhi, sing nuduhake popularitas rute kasebut. Chinthaka lan Manajer Penjualan Aamir Ali ujar manawa akeh penumpang sing nggunakake jalur kasebut kanggo pindhah menyang panggonan kaya Australia utawa Colombo.

Ing dina mbesuk, katresnan kanggo jangkrik ing kaloro negara bakal ditemokake luwih akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India